2777
2789
عنوان

پزشکی یا معلمی

124 بازدید | 25 پست

سلام به همگی ببخشید یک سوال داشتم ازتون من میخواستم مشاور بگیرم برای سال دوازدهم و رشته ام تجربی است اون گفت باید از الان انتحاب کنی که قصد داری برای پزشکی بخونی یا معلمی چون اگر بخوای برای هر کدوم بخونی یک برنامهی جداگانه باید داشته باشی برای معلمی باید بیشتر تمرکز رو بزاریم برای درس های عمومی راستش من قبلا بهش فکر کرده بودم که کدوم رو برم به هر دوتاشون علاقه دارم خیلی سخته برام که بخوام یکیشون رو انتخاب کنم به خودم گفتم که از روی احساس و علاقه انتحاب نکنم و منطق رو در نظر بگیرم که کدوم ها بهتر هستند برای یک خانم !!اما من خیلی از این دو رشته به طور کامل تجربه ندارم که بخوام همه ی جنبه های مثبت و منفی هر کدومشون رو بدونم گفتم از شما بپرسم یکم راهنماییم کنید فقط لطفا بر اساس علاقه خودتون نسبت به یک کدوم از رشته ها نگید و اگر از بابت مطلبی مطمئنید بهم بگید ممنون میشم 🙏🙏چون من خودم ام نمیخوام بر اساس علاقه ام بگم دوست دارم منطقی و کامل راجبش فکر کنم که بعدا پشیمون نشم و خیلی این موضوع برام مهمه به هر حال آیندمه🌹🌹

درآمد و پول میخوای برو پزشکی

ساعت کاری خوب و شغل سبک میخوای که به خونه و شوهر و بچه برسی برو دبیری

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرهنگیان تعطیلات زیاد از روز اولی که دانشجو میشی حقوق داری و بیمه برات رد میشه و برای یک خانم خوب ولی حقوقش خیلی کمه ،

پزشکی درس هاش خیلی سخت، مدت زمان تحصیلش بیشتر

خیلی باید درس بخونی تا به در آمد برسی ، اگه دوره تزریق ژل و اینا بری که عالی هست و در آمد خوبی داره

پزشکی با معلمی مقایسه میکنید واقعا ؟دیونه ای من خودم معلم ولی خب پزشکی خیلی بالاست

منم میدونم بالا است احساس افتخار به آدم دست نیده یک حس خوب منم دو تا برادرام پزشکی هستند ولی وقتی سختی های اون ها رو میبینم به خودم میگم نگاه کن درسته اقتداری که پزشکی داره خیلی خوبه ولی منطقی باشه باید زیاد درس بخون باید از همه چیزت بزنی نمیتونی آرامش و راحتی که در معلمی داری داشته باشی بعدش معلمی برای یک خانم راحت تره صبح میری سرکار بقیهی روز هر کار دوست داری میکنی دوباره از اون طرف میگم ولی پزشکی خیلی خوبهه نگاه کن برادران چه قدر بقیه ی فامیل بهشون افتخار میکنن...به خاطر همینه گیج میشم

بنظر من برای خانوم معلمی بهتره چون احتمالا کار پزشکی سختتر باشه براش

اما اگر پول و پرستیژ میخوای البته که پزشکی

نمیگم معلمی پرستیژ داره*

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

منم میدونم بالا است احساس افتخار به آدم دست نیده یک حس خوب منم دو تا برادرام پزشکی هستند ولی وقتی سخ ...

خب برو دندون یا فیزیوتراپی ساده ترم هستن زودترم تموم میشن درآمد عالیی هم دارن