2777
2789

یه ادم بیعقل اومد خونمون سرماخورده بود هی عطسه سرفه و..

همش با دسمالش وربود اون موقع ازاشپزخونه بیرون نیومدم سرشامم نرفت دستاشو بشوره تازه پررو پرو من نون سنگک متاسفانه بخاطرمعدم نمتونم بخورم نون محلیارو وررداشت گذاشت جلوش هی بش گفتم بخاطر شما سیروپیاز ریختم که منم سرما ندین اقلا خودشو جم کنه حتی دس ب نونا نزدم از ترس بازفرداشم اومد دیشبم اومد سرماخوردم چکارمنم الان >

خدایا بخاطر همه چی شکر

من ک یکیوسراغ داشتم سرماخورده بودمیگفت خوب شدم بعدفهمیدم روزدومه سرزایمان اولم رفتش بمنم بچم سرماداددرحدالمپیک 

بروش اوردم کفت ماک خوب شده بودیم ببین ارکی گرفتی😐

وخدایی که بشدت کافیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چکارکنم چی بخورم من درحالت عادیش ک سرمانخوردم خیلی چیزارو بهش حساسیت پیداکردم نمیتونم بخورم داروام ک الان میترسم چی بخورم

خدایا بخاطر همه چی شکر
دستش و میگرفتی میگفتی بیا آداب اولیه زندگی رو یادت بدم  من ک عمرا نزدیک این افراد غذا هم بخورم

حیف نونا ک جلوش گذاش جالبه میدونن بانون سنگکک خوردن بحد مرگ معده درد میشم بازم نونامهم نبود گذاشتم نون خشکی  کلی هم گفتم من اینکارو کردم منو سرماندین ک خودش بفهمه حالم بد بود از بودنش سرسفره 

بازم سرماخوردم

خدایا بخاطر همه چی شکر