آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5987 عنوان خوش سلیقه ها 91 بازدید | 10 پست من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤ 1397/07/13 | 11:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5987 سلام خانمای خوش سلیقه از بین این گردنبند و دستبند و کیف پول کدومشون قشنگتره، میخوام برا نامزدم سفارش بدم من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
خانم_استنلی عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 3516 کیف پوله بهتره این دستبندا خیلی وقته هست خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت
آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5987 کیف پوله بهتره این دستبندا خیلی وقته هست بگم اسم خودشو روش بزنن؟ شما جایی برا سفارش دادن نمیشناسین من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5987 بستگی به نامزدت داره ببین از کیف پول یادستبند استفاده میکنه دستبند و گرنبند خودش چند تا داره، دوست دارهولی دلم میخواد یه چیز شیک باشه، چون خانوادشم میبینناولین هدیه ایه که براش میگیرم. واقعا موندم چی بخرم براش من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
maloooosa عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 552 دستبند و گرنبند خودش چند تا داره، دوست داره ولی دلم میخواد یه چیز شیک باشه، چون خانوادشم میبینن ا ... اگ ساعت استفاده میکنه بخر براش الهی..هرکی ذهنش درگیره آرامش به دلش بنداز و کمکش کن
آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5987 اگ ساعت استفاده میکنه بخر براش چه مارکی خوبه؟ قیمتشم میدونی در چه حده عزیزم؟ من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
شینا۶۷ عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 4217 دستبند و گرنبند خودش چند تا داره، دوست داره ولی دلم میخواد یه چیز شیک باشه، چون خانوادشم میبینن ا ... دستبند ساعت عینک آفتابی مارک اینا خوبن کیف پول بعید میدونم استفاده کنه
آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5987 دستبند ساعت عینک آفتابی مارک اینا خوبن کیف پول بعید میدونم استفاده کنه مرسی از راهنماییت عزیزم من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
maloooosa عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 552 چه مارکی خوبه؟ قیمتشم میدونی در چه حده عزیزم؟ رومانسون.سیتیزن.ویولت تا ۳۰۰ و۴۰۰ هم میتونی پیدا کنی الهی..هرکی ذهنش درگیره آرامش به دلش بنداز و کمکش کن