2777
2789

استارتر برو

خیلی خوبه

من اشتباهدکردم نرفتم مامایی

کاربر بود میگفت ماماست استخدام رسمی بیمارستان ماهی ۴ میگرفت

تازه کنارش میتونن ماما همراه هم باشن و هرجا میرن کلی هم از زن پا به ماه میگیرن. کار زیاده براش. برووو

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر برو خیلی خوبه من اشتباهدکردم نرفتم مامایی کاربر بود میگفت ماماست استخدام رسمی بیمارستان م ...

مرسییییییی دعام کنید محتاج دعاتونم الان راه دانشگاهم

عزیزم میشه لطفا درصدهاتونو بگید؟؟؟ کدوم دانشگاه قبول شدی؟؟؟  اسم کتاب هایی که خوندی رو میشه ب ...

فعلا که ذخیره ها رو دارن دوباره بررسی میکنن.. قبولی رو هواست

میشه لطفا یه صلوات واسه حاجتم بفرستید😍

فعلا که ذخیره ها رو دارن دوباره بررسی میکنن.. قبولی رو هواست

انشالله که قبولی عزیزم. 

لطفا درصدهات و اسم کتاب هایی که خوندی رو بگو عزیزم. 

من ارشد ژنتیک دارم ولی میخوام دوباره کنکور بدم.

انشالله که قبولی عزیزم.  لطفا درصدهات و اسم کتاب هایی که خوندی رو بگو عزیزم.  من ارشد ژن ...

ادبیات مهروماه 66 درصد

عربی گاج 90 درصد

دینی گاج 50 درصد

زبان مهر و ماه 70 درصد

زمین مهر و ماه 60 درصد

ریاضی ابی کانون 55درصد

زیست گاج 46 درصد

شیمی گاج 33 درصد 

فیزیک ابی کانون33 درصد

ادبیات مهروماه 66 درصد عربی گاج 90 درصد دینی گاج 50 درصد زبان مهر و ماه 70 درصد زمین مهر و ماه 6 ...

مرسی عزیزم. 

با این درصدها آزاد بدون ذخیره چرا قبول نکردن نامردا؟؟؟ 

میشه بپرسم کدوم دانشگاه آزاد قبول شدی عزیزم؟؟ 

منطقه چندی؟؟

به نظرت من اگه امسال فقط دروس عمومی و زیست و شیمی رو بخونم دانشگاه آزاد گرگان پرستاری قبول میشم؟؟؟؟ 

دروس عمومی درصدام بین ۵۰ تا ۶۰ و زیست و شیمی بین ۴۰ تا ۵۰ باشه. 

امسال دارم واسه دکتری ژنتیک پزشکی وزارت بهداشت هم میخونم آخه. 

یا به نظرت فقط دکتری رشته خودم رو بخونم عزیزم؟؟؟ 

شما چند سالتونه که قبول شدی؟؟ من ۲۶ هستم. 

آخه رشته خودم فقط ۲۰ نفر میگیره.😔😔

مرسی عزیزم.  با این درصدها آزاد بدون ذخیره چرا قبول نکردن نامردا؟؟؟  میشه بپرسم کدوم دان ...

نه... واسه پرستاری هم باید همه درس ها رو بخونی عزیزم. یکیش رو امسال بخون به نظرم یا تجربی یا رشته خودت.. دوتاش با هم نمیشه... کسایی رو سراغ دارم حتی تیزهوشان درس میخوندن پرستاری ازاد هم نیاوردن... کنکور تجربی خیلی سخته

بازار کار مامایی خیلی افتضاح شده .طوری ک برای طرح رفتن کم کم دوسال باید تو نوبت بود .بعدشم نه تمدیدی درکاره نه قرار دادی میبندن .استخدامی هم ک ۱۰۰ سال یک بار میاد اونم ب تعداد خیلی خیلی کم و تا سهمیه و پارتی هست بقیه نمیتونن کاری کنن ..گول مهرش رو هم نخورید برا مهر ماما تره هم خورد نمیکنن .نه تو کلان شهرا نه تو شهرستان این رشته جوابگو نیست ..ب عنوان کسی ک چهار سال از عمرش رو تلف کرد و مامایی خوند و الان دو ساله ک خودم و اکثرا دوستان ک کسایی ک میشناسم یا تو نوبت طرحن یا بیکارن بهتون توصیه میکنم این راه رو انتخاب نکنید ‌چون اخرش پشیمون میشید ..پرستاری بخونید یا هوشبری ک حداقل بعدش سرکار باشید

مرسی عزیزم.  با این درصدها آزاد بدون ذخیره چرا قبول نکردن نامردا؟؟؟  میشه بپرسم کدوم دان ...

سلام عزیزم منم قصد دارم برا مامایی بخونم 

شما چیکار کردی خوندی موفق شدی؟میشه راهنماییم کنی چیا رو بخونم؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪