2777
2789
عنوان

بی شعوری

421 بازدید | 31 پست

شعور به معنای درک و احساسه.یعنی کسی که کاری رو از روی بی شعوری انجام میده درک درستی از اون کار نداره.به اصطلاح خودمون میگیم چیزی تو دلش نیست.یک ادم بی شعور از افراد خانواده من با وجود اینکه میدونه ما بچه دار نمیشیم و مشکل هم از منه ،با این حال هربار ک مارو میبینه شروع میکنه از حسن بچه داشتن گفتن و اینکه بچه بسیار شیرینه به شوهرم گفتن.  

یکی نیست بگه اخههههه بی شعوووور اونی که بچه دار نمیشه فامیل درجه یک توئه.خوب تو نمیگی با اینکارت دل این مردو شاید قلقلک بدی.

لطفا بیشعور نباشیم.  

حالا اگر ادم بی شعوری اطرافتون هست که از کارش ناراحتید بگید دلتون ساکت شه

پشت دیوار دلم❤یه صدای پا میاد👟خدایا ممنونم ازت به خاطر مهربونیات🙏مهربونم همه رو به ارزوهاشون برسون🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهرم که هربار منو می بینه میگه یه بچه بیارید دیگه چرا نمیاری😥 یعنی هرروزم منو ببینه میگه

هی میگم فعلا نمیخوایم و اینا ، باز دوباره منو می بینه میگه جلوگیری میکنی؟؟

یعنی دوست دارم خفش کنم

تصمیم دارم اگر خواستم اقدام کنم اول به اون زنگ بزنم بهش خبر بدم😥

به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹

بنظرم غيرمستقيم بهش بگو ،مثلا هر وقت داره سخنرانى مى كنه بگو يكى از دوستاى من بنده خدا بچه دار نميشه يه فاميل بيشعور داره هر وقت اينو مى بينه شروع مى كنه از حسن بچه گفتن دل اينو خون كرده خدا ازش نگذره،اينجورى بگو شايد خودشو جمع كن 

بیشعور دوست احمقم.. قبل محرمی عروسی دوستمون بود.. عکس انداختیم انقدر خوشگل افتاده بودم که نگو.. ی بار تو عمرم خوب افتادم تو عکس.. هی هرچی بهش گفتم عکسارو بده پیچوند.. پیچووووووند تا پری روز.. گفت تو فلشه. گفتم بده گفت فردا. فرداش گفت پس فردا.. امروز اومد فلشو داد.. زدم تو لبتاب همه چی توش بود جز عکس.. گفتم عکسا کو.. گفت نمیدونم من ریختم.اون تو شاید پاک شده..😡

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
چرا به روش نمیاریی تو تنهایی؟؟؟

خیلی رابطمون صمیمی نیست.بعدم دوس ندارم اینو بگم ولی بی شعورتر از این حرفاست  

پشت دیوار دلم❤یه صدای پا میاد👟خدایا ممنونم ازت به خاطر مهربونیات🙏مهربونم همه رو به ارزوهاشون برسون🙏

دختر برادر شوهرم از من دو سالی بزرگتره و خیلی با شوهرم مچه، هر سال هر طور شده تولد شوهرم سورپرازیش میکنه و گند میزنه به برنامه های من ، امسال  بخاطر کارشموفق نشد و شب تولد شوهرم دوستاشو دعوت کردمو جشن گرفتیم.

فردا شبش ما رو دعوت کرد خونش بعد از شام و اینا یهو کیک و شمع آورد و دوباره جشن گرفت 

خیلی بیشعوره شاید من خانه دار نتونم برای شوهرم جشن بگیرم و وقتی اون اینکار رو میکنه معذب بشم 

امیدوارم خانواده ی شوهرش به سرش بیارن تا از دلم با خبر بشه 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين