2777
2789
عنوان

بی شعوری

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 31 پست

برادر شوهر من جلو من به شوهرم میگ من اگ ماشین تو رو داشتم سوارش نمیشدم مدلش پایینه؛ خوبه خودش میدونه ما داریم برا خونه خریدن پول جمع میکنیم؛ به نظر من این هم یه جور بی شعوریه چون امکان داره شوهر من جلو زنش خجالت بکشه بابت ماشینش یا اینکه من به شوهرم فشار بیارم که ماشین بخر. فک کن اون قد بی شعوره میگ خونه زوده نخر ماشین خارجی بخر

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
خیلی رابطمون صمیمی نیست.بعدم دوس ندارم اینو بگم ولی بی شعورتر از این حرفاست    

پس کاش جایی که اون هست شما حضورتون رو کمرنگ کنید که ازار نبینی گلم

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نابودش كنه عزيزم غصه نخور انشأ الله همه چي درست ميشه 

نه حالا راضی به نابودیشم نیستم.همین ک یه ذره شعور پیدا کنه کافیه  

پشت دیوار دلم❤یه صدای پا میاد👟خدایا ممنونم ازت به خاطر مهربونیات🙏مهربونم همه رو به ارزوهاشون برسون🙏

بيشعور زياد شده كلا خيليا خودشونو راحت كردن يذره مراعات يذره ملاحظه يه ذره درك هيييچ هيچ بويى نبردن ازش غريبه و اشنا هم نداره ،نمونش اكثر رانندگى ها بخصوص موتور سوارها ،همين دو روز پيش سر اين موضوع من چقدر حرص خوردم و معدم درد گرفت

دختر برادر شوهرم از من دو سالی بزرگتره و خیلی با شوهرم مچه، هر سال هر طور شده تولد شوهرم سورپرازیش م ...

بهش بگو فلانی میدونم داییته و دوسش داری ولی قبلش هماهنگ شو با من

پشت دیوار دلم❤یه صدای پا میاد👟خدایا ممنونم ازت به خاطر مهربونیات🙏مهربونم همه رو به ارزوهاشون برسون🙏

بیشعور من بودم که با یه بیشعور با خانواده بیشعورتر از خودش ازدواج کردم و الان با یه بچه دارم جدا میشم!

من بیرون کار میکردم همه کار خونه رو میکردم و بیخوابی و بچه داری میکردم  و همه حقوقم رو خرج کردم تو خونه و اون بیشعور ساعت دوازده شب دوم عید قهر کرد و 20 روز خبری ازش نبود!

بنظرم غيرمستقيم بهش بگو ،مثلا هر وقت داره سخنرانى مى كنه بگو يكى از دوستاى من بنده خدا بچه دار نميشه ...

کلا من و شوهرم خدا رو شکر با هم مچیم.خیلی مشکل ندارم با حرفاش.تقریبا تمام خانواده هم میدونن اون چجوریه.فک نکنم جواب بده در موردش

بیشعور من بودم که با یه بیشعور با خانواده بیشعورتر از خودش ازدواج کردم و الان با یه بچه دارم جدا میش ...

عزیزم ...هیچچ راه دیگه ای وجود نداره ینی؟

از نظر من نه!  میدونم از تنهایی دق میکنم ولی بهتر از زندگی کردن با اونه    

اگه از تصمیمت مطممئنی و اگه استقلال مالی داری و رو پای خودت وایسادی نترس.ترست از چیه دیگه.به قول معروف پایان تلخ بهتر از تلخیه بی پایانه

عزیزم خودتو واسه یه مشت آدم بی فرهنگ و فوضول ناراحت نکن اینا یه عده آدم بیکار فضولن که فقط کارشون سرک کشیدن تو زندگیه دیگرانه تو شأن و شعور خودتو با این افراد مقایسه نکن دنباله علتشم نگرد اینا هستن و خواهند بود

و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد