2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 25 پست
[QUOTE=70790582]من مشکوک نشدم بهم ثابت شد درخواست طلاق دادم و یه ماه هم تو کشمکش بودم آخر سر با گرفت ...

مثل قبل هستیم!ما زندگی خوبی داشتیم خیلی ها حسرت زندگیم و همسرم رو میخوردن چرایِ اینکارش رو هیچوقت نه من میفهمم نه خودش فهمید!!!!

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

فیلم سو پر داره که مموریشو درمیاره سعی کن مموریشو پیدا کنی یه رم ریدر بخر وصل کن به لب تاپ کلشو کپی پیست کن وقتی خوابه بعدم فولدرو هیدن کن فرداش که خوابید توشو بگرد

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی نکات مهم مشاوره رو... راجب این موضوع

اینکه برا مردا مادری نکنیم که این کارو بکن یا نکن اینو بپوش اونو بوش و تجسس نکنیم و مچشون رو نگیریم    و بشتر به خودمون برسیم و وقتی از دستشون ناراحتیم جلوشون گریه نکنیم و  سر بزاریم رو شونشون گریه کنیم و بهشون حس اعتما به نفس بدیم و غیره....‌

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه

تو اخه از کجا میفهمی مموریشو دراورده؟😐جلو در خونه درمیاره میاد تو؟ یا مموریشو کلا خونه نمیاره؟

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
فیلم سو پر داره که مموریشو درمیاره سعی کن مموریشو پیدا کنی یه رم ریدر بخر وصل کن به لب تاپ کلشو کپی ...

اصلا این کارو نکن 

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه

وقتی مشکوکه نمیتونی فکر بدو از خودت دور کنی باید سر از کارش دراری اگه در حد دوستیه جلو صیغه کردنشو بگیری متنفرم از این خانومایی که میگن خودتو به خریت بزن کنجکاوی نکن 

باید حداقل نمیتونی جدا بشی جلوشو بگیری کارش به س ک س نکشه

کلا نمیاره.. 

شاید مموریش سوخته انداخته دور از کجا میدونی بیرون دستشه؟

عزیزم من بعنوان مشاور بت میگم

اصلا اینجوری نیست که خیانت رو نشه بخشید یا برعکس حتما باید بخشید.

همه چیز ب علت خیانت بسی داره

اگه قابل درمان باشه قابل بخشش هست.

و اینکه خانم ها نباید همین طور ببخشن.باید پیگیر جلسات مشاوره باشن.اگه نه امکان تکرار خیانت هست.

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊