2777
2789
عنوان

خیانت

529 بازدید | 25 پست

دوستای گلم سلام... 

نمیخوام شعار بشنوم... فقط خیلی رو راست بگید با خیانت چ میکنید.. مثلا یه اقایی ک مموری گوشیشو برمیداره قبل وارد شدن ب منزلش واقعا باید چ برخوردی باهاش بکنیم... یا اینکه مشکوکه... دوستای گلم بگید چجوری خودتونو از فکرای ناجور دور میکنید.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که به شوهرم گفتم تنها چیزی که نمیبخشم خیانته و اگر یه بار چیزی ازش ببینم منتظر هیچ توضیحی نمیمونم

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی

من مشکوک نشدم بهم ثابت شد درخواست طلاق دادم و یه ماه هم تو کشمکش بودم آخر سر با گرفتن یه سری حق و حقوقم برگشتم خیانت رو نمیشه بخشید و فراموش کرد اما میشه یه فرصت دیگه بدی!

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

وای، من که اصلا کنار نمیام. رسما خط قرمزمه.  لحظه ای که وارد تالار میشدیم روز عروسیمون، قبل از اینکه عقد و بخونن، بهش گفتم هرچی ، حتی تو گذشته ات بود و بگو تا بدونم، اگر پنهان کنی یعنی داری دروغ میگی و حتی اگر بچه داشته باشیم و دروغت رو بشه، من نمیمونم تو این زندگی. و بهش گفتم اگر معتاد بشی، دزد بشی، آدم بکشی من پشتت و خالی نمیکنم. فقط خیانت نکن، هر وقت از من خسته شدی بیا محترمانه بگو از زندگیت میرم بیرون

[QUOTE=70790582]من مشکوک نشدم بهم ثابت شد درخواست طلاق دادم و یه ماه هم تو کشمکش بودم آخر سر با گرفتن یه سری حق و حق ...[/QUOTE

بعد از این جریانا اخلاقش چجوری شد؟؟ 

من که می گفتم فلان و بهمان می کنم ولی آخرش هیچی نشستم خونه بعدها تو کلاس مشاوره فهمیدم بیشتر تقصیرا متوجه ما خانم هاست الان الحمدلله مشکل حل شده

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه
من متوجه منظورت نشدمااا

میگم یه جاش میذارم😂 خیانتم دیدم با اینکه نه فیس مناسب داره و ن پول دندون گیری فقط هرزس مرد هرزه که پشت دین و ایمونش پنهون شده، اسم حسین از زبونش نمیوفته، ولی تا بخوای دنبال زنه ،دین دار کثیف ک میگن اینه

تهران،28ساله،🍁🍁🍁❤❤🍁🍁 عشق پاییز 
من که می گفتم فلان و بهمان می کنم ولی آخرش هیچی نشستم خونه بعدها تو کلاس مشاوره فهمیدم بیشتر تقصیرا ...

میشه بگی نکات مهم مشاوره رو... راجب این موضوع