نمیخوام شعار بشنوم... فقط خیلی رو راست بگید با خیانت چ میکنید.. مثلا یه اقایی ک مموری گوشیشو برمیداره قبل وارد شدن ب منزلش واقعا باید چ برخوردی باهاش بکنیم... یا اینکه مشکوکه... دوستای گلم بگید چجوری خودتونو از فکرای ناجور دور میکنید....
من مشکوک نشدم بهم ثابت شد درخواست طلاق دادم و یه ماه هم تو کشمکش بودم آخر سر با گرفتن یه سری حق و حقوقم برگشتم خیانت رو نمیشه بخشید و فراموش کرد اما میشه یه فرصت دیگه بدی!
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
وای، من که اصلا کنار نمیام. رسما خط قرمزمه. لحظه ای که وارد تالار میشدیم روز عروسیمون، قبل از اینکه عقد و بخونن، بهش گفتم هرچی ، حتی تو گذشته ات بود و بگو تا بدونم، اگر پنهان کنی یعنی داری دروغ میگی و حتی اگر بچه داشته باشیم و دروغت رو بشه، من نمیمونم تو این زندگی. و بهش گفتم اگر معتاد بشی، دزد بشی، آدم بکشی من پشتت و خالی نمیکنم. فقط خیانت نکن، هر وقت از من خسته شدی بیا محترمانه بگو از زندگیت میرم بیرون
میگم یه جاش میذارم😂 خیانتم دیدم با اینکه نه فیس مناسب داره و ن پول دندون گیری فقط هرزس مرد هرزه که پشت دین و ایمونش پنهون شده، اسم حسین از زبونش نمیوفته، ولی تا بخوای دنبال زنه ،دین دار کثیف ک میگن اینه