2777
2789
عنوان

جاری+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 90 پست

فانش نکن جاریتو😬

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واااااااای نه🤪

چرا دیگه، تو که از الان داری تا پیک جاری میزنی پس اگه جاری دار بشی، معلوم نیست چیکار میکنی ، پس باید جاریت ازت سر باشه که اینقدر نجزونیش

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
الکی نگوووووو من واسه جاریم‌میمیرم😆😆

اون که صد در صد😉 اینجا همه واسه جاری شون میمیرن😆😠😉

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
کریستین استوارت همجنسبازه :/  نمیتونه جاری تو باشه 😑

خخخخخ ب استارتر نظر داره خب خانواده اش مجبورش کردن ازدواج کنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نکبت هیز عجب جاری داری دلت بسوزه خدا رو شکر من جاری ندارم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خخخخخ ب استارتر نظر داره خب خانواده اش مجبورش کردن ازدواج کنه

خودتو قایم کن استارتر ! 

جاریت بهت حمله نکنه یوقت 😓

فکر میکردم تو همدردی ؛ ولی تو هم  ، دردی ...                              * مهتایی ام ؛ کاربریم معلق شده *