2777
2789
عنوان

جاری+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 90 پست
مگه اجازشو داری؟کسی عکستو جایی بذاره خوشت میاد؟هیچ فکر کردی یکی عکسشو پهش کنه بذادرشوهرت ببینه ممکنه ...

یاواش تر   

فکر میکردم تو همدردی ؛ ولی تو هم  ، دردی ...                              * مهتایی ام ؛ کاربریم معلق شده *  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه اجازشو داری؟کسی عکستو جایی بذاره خوشت میاد؟هیچ فکر کردی یکی عکسشو پهش کنه بذادرشوهرت ببینه ممکنه ...

عزیزم زده فان. اصلا جاری نداره مجرده  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

انشالله یه جاری گیرت بیاد مثل پنجه آقتاب، از هر انگشتش 1000 تا هنر بباره، آخرین مدرک تحصیلی رو هم داشته باشه

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

تنها کاری ک میتونم کنم به سکوت بگرایم😐

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉