2777
2789
عنوان

بارداری و تیرویید تحت درمان

293 بازدید | 39 پست

سلام دوستان من قبل بارداری از دادم کم کاری داشتم قرص خوردم اومد تو رنج اقدام کردم حالا تو ماه سوم از دادم tsh رفته بالاتر یعنی سه و نیم حالا به دکترم زنگ زدم نیستش رفته به کل شما اگه تحت درمانین رنج آزمایش چقده ماه چندین و چقد قرص لووتیروکسین مصرف دارین

برو دکتر غدد

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

س ماه اول زیر۳بایدبلشه 

س ماه دوم وسوم بایدبیادزیز۳/۵باشه 

برودکترغدددیگه 

اون بایدبهت داروبده باتنظیم کنه دوزتو

توایران البته بخشنامه جدیدابنه ک زیر۴هم اوکی هست ولی شمابرو

وخدایی که بشدت کافیست

عزیزم طبیعیه اولش میره بالا...همون دز رو ادامه بده میاد پایین دوباره . نگران نباش. منم شرایط تورو داشتم. قبل از بارداری که نرمال شد اقدام کردم ولی همون ماه اول باز رفت بالا...دکترم گفت همون دز رو ادامه بده میاد پایین...ولی مدام باید تحت نظر باشی..فک کنم تا آخر بارداری ۳ بار آز تیرویید دادم. سه ماه اول و دوم و سوم 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
س ماه اول زیر۳بایدبلشه  س ماه دوم وسوم بایدبیادزیز۳/۵باشه  برودکترغدددیگه  اون بای ...

اره به خاطر همین نگرانم امروزم پنج شنبه س tsh شده بود 2.8 حالا بعد سه ماه شده 3.5 

باردار نیستی؟

من فک کردم بارداری 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
عزیزم طبیعیه اولش میره بالا...همون دز رو ادامه بده میاد پایین دوباره . نگران نباش. منم شرایط تورو دا ...

عزیزم من الان هر روز یدونه میخورم الان نگرانیم بابت اینه که نو اینترنت دیدم زده باید زیر 2.5 باشه

مال من ۶ تیروئیدم بخاطر اون حامله نمیشم؟

آره به احتمال خیلی زیاد...

چون رو عملکرد تخمدان تاثیر میزاره.

اگه درمان نشه و باردار بشی هم باعث عقب ماندگی ذهنی بچه میشه . حتما درمان کن

اره به خاطر همین نگرانم امروزم پنج شنبه س tsh شده بود 2.8 حالا بعد سه ماه شده 3.5 

خانومی شما باید قرص یدوفولیک مصرف میکردی برامن همون اوایل بارداری ۶ بود با دارو اومد پاایین درضمن بجه فقط همون۳ ماه اول از غده تیروئید مادر استفاده میکنه نگران نباش ولی شنبه حتما برو دکتر

خوب توبارداری کمکارمیشه اخه مخصوصااونایی ک سابقه دارن ببشت بایدمواظب باشن نترس هنوزخیلی نرفته بالابرودکترتوهفته بعد

وخدایی که بشدت کافیست