2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم خیلی خطرناکه حتما پی گیری کن.من پارسال خودم کتو اسیدوز شدم یه هفته بیمارستان بستری بودم.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

دور از جون احتمال داره به کمای دیابتی بره.اصلا سهل انگاری نکنید.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
رفته دکتر اما تا جواب آزمایشش حاضر شه میخواستم ببینم باید چیکار کنم کسی تجربه ای داره در مورد تغذیه

از سبزیجات استفاده کنه.یه مدت برنج و نون رو حذف کنه.دم کرده گزنه و عرق بوقناق استفاده کنه.عرق بوقناق عالیه من خودم دیابت دارم دوز انسولینم رو کم کرده. یه داروی ترکیبی هم میتونم بهت پیشنهادبدم اگه تونستی خودت تو خونه درست کنی.من خودم استفاده میکنم عالیه.

از عطاری هلیله زرد.مقل ارزق.مرمکی بگیر.

هلیله رو بنداز تو آب جوش تا بتونی پوستش رو بکنی.

پوست هلیله زرد و مقل ارزق هر کدوم سه واحد و مرمکی یه واحد اینارو همه رو با هم آسیب کن روزی حدود بیست گرم مصرف کمه خیییییییلی به کنترل قند خون کمک میکنه.

رفته دکتر اما تا جواب آزمایشش حاضر شه میخواستم ببینم باید چیکار کنم کسی تجربه ای داره در مورد تغذیه

بامیه خورشتی بگیرین چند عددش رو از وسط نصف کنید و یه لیوان آب یخ بریزید بزارید یخچال و فرداش آب رو‌ کامل بخورن، به شدت قند رو‌کاهش میده. چند دفعه این‌کا رو‌انجام بدن البته یک روز در میون چون طبع بامیه سرد هست. توی گوگل هم سرچ‌ کنید میبیند مطلب رو. پسته خام هم قند رو میاره پایین

دیابت نوع یک ، اختلالی است که راه تشخیص آن مشاهده ی سطوح بالای قند خون می باشد. در این نوع دیابت، سلول های تخصصی در پانکراس به نام سلول های بتا، تولید انسولین را متوقف می کنند.اولین علائم و نشانه های این بیماری که می تواند شامل دفع مکرر ادرار (پلی اوری)، تشنگی مفرط (پلی دیسپزیا)، چاقی، تار شدن دید، مور مور شدن یا از دست دادن قدرت لامسه در دست ها و پاها و از دست دادن وزن باشد، در نتیجه ی قند خون بالا ایجاد می شود.

برای اطلاعات بیشتر راجع به دیابت روی لینک زیر کلیک کنید

دیابت

تنظیم بیماری دیابت قطعی

دارای مجوز از سازمان دیابت کشور_انجمن حمایت از بیماران دیابتی

ودارو مجوز رسمی از سازمان غذا وداروودارای مجوز رسمی از سیب سلامت

تجویز شده در:سلامتيان بیمارستان امام رضا_بیمارستان امام حسین_بیمارستان جوادالااىمه

هزینه در بیمارستان ها دوبرابر میباشد1400000

100%تضمینی

بدون بازگشت

بدون عوارض

ارسال رایگان

قیمت یک پکیج کامل :775000

آیدی تگر.ام.

dArzoob@

اینستاگرام

na_amj1212