2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره اونم هست ولی ممکنه بی بی خطا داشته باشه. چون اون همه متفورمین خوردی زودتر کاراتو بکن که خیالت راحت باشه یا اگه کاری لازم باشه انجام بدی. چون اگه باردار باشی و بعدا خدای نکرده هر اتفاقی واسه بچه بیفته حتی اگه سرما هم بخوره ها میندازن گردن این کارت

نه اخه به کسی نگفتم متفورمین خوردم اونروز سرددردواستفراغ شدم شبش باشوهررفتم دکترفشارم شدیداومده بودپاین بعدسرم دادودارومنم اومدم خانه خیلی بالااوردم .ولی فک نکنم باردارباشم ولی فقط روحساب تهوع وبالااوردن دیشب اونقدشدیدبود که نمیتونسم پاشم شام درست کنم 

نه اخه به کسی نگفتم متفورمین خوردم اونروز سرددردواستفراغ شدم شبش باشوهررفتم دکترفشارم شدیداومده بودپ ...

به شوهرتم نگفتی؟ حالا اشکال نداره کاریه که شده ولی سریعتر برو دکتر. ان شاءالله که بهترینا برات اتفاق بیفته