2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علیک سلام بفرما

عهههههه سلام. نیستی کم پیدایی؟ یا هستی من نیستم؟ یا هستیم ولی جاهای مختلف؟ جات خالی دلت نخواد این مدت انقدر دوغ محلی برام آوردن که نصفشو فرصت نکردم با چیپس بخورم ولی میخوام برم یه کارتون چیپس بخرم بشینم پاش 

من هفت ماهه تواقدامم ماه جلو یک هفته به پریودیم یک لکه بینی کوچولوداشتم قرمز روشن بعدیک روز به پریودیم باشوهرم جروبحث کردم وشش تاقرص متفورمین خوردم وشب زیرسرم رفتم واخرشب پریوداومد بعدازچهار روز پاک شدم ولی الان هفت روزازاخرین روز پری میگذره بالامیارم وحالت تهوع شدید دارم میخام بدونم دلیلش چیه امکان داره بارداربوده باشم وپریودی به خاطراون قرصا باشه کمک کنین لطفا

عهههههه سلام. نیستی کم پیدایی؟ یا هستی من نیستم؟ یا هستیم ولی جاهای مختلف؟ جات خالی دلت نخواد این مد ...

سلاااام 😆.  هستم ولی نمیبینمت.. شانس اومده در خونت بدو برو یکی بخر  اتفاقا دیروز خوردم😀

اللهم عجل لولیک الفرج                                                
من هفت ماهه تواقدامم ماه جلو یک هفته به پریودیم یک لکه بینی کوچولوداشتم قرمز روشن بعدیک روز به پریود ...

عزیزم تو این موقعیت که هفت ماهم هست اقدام کردی این کارا چیه؟ کلا باید احتمالش رو بدی. اگه مشکل حادی با همسرت داری به نظر من بعد از اینکه دکتر و آزمایش و.... رفتی و مطمئن شدی باردار نیستی اقدامتو بنداز واسه یه وقت دیگه. وگرنه مشکلاتتون رو سعی کنید با کمک مشاوره حل کنید. 😘😘😘

نه مشکل ندارم اونروزم یه اختلاف خانوادگی پیش اومد حالا نظرتون چیه خوب متفورمین باعث پریودی میشه یانه ...

من راجع به متفورمین راستش اطلاعات دقیقی ندارم بدتر گیجت میکنم. ولی میدونم احتمالش هست ماه های اول بارداری پریود بشی