2777
2789
عنوان

بنظرتون این پسره راست میگه یا دروغ

292 بازدید | 37 پست

اکسم امشب باهم حرف میزدیم

گفتم چرا این دخترارو فالو کردی بعد گف من اصلا دختر فالو نکردم...اسکرین شات دخترایی که جدیدا تو پیجش فالو کرده بودو براش فرستادم میگم اینا چی ان پس...برگشته کلییی قسم میخوره میگه من فالو نکردم و واقعا نمیدونم چرا تو پیجمه اینا ازکجاس و این حرفا😐😐 میخوای تا الان انفالو بلاکشون میکنم

شما باشید باور میکنید؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا فالو کرده الان یادش رفته چون براش مهم نبوده

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو_________ من پسرما دو ساعت نیای باهام حرف بزنی بعد یهو یادت بیوفته بری پروفایلمو ببینی بعد بگی عههههه شما آقا بودی من اگه میدونستم آقایی اصلا باهات صحبت نمیکردم آقامحمدطاهامون گفته با کسی صحبت نکنم 💅🏼💅🏼

خب معلومه که نه مگه گوشامون مخملیه

دقیقا منم همینو میگم

ولی یعالمهه قسم خورده میگه من اصلا نیمدونم اینا کی ان و من فالوشون نکردم نمیدونم چرا تو پیجمن😐😐

درصورتی که اخه دخترا رندوم هم نیستن مثلا بگی از شهرای دیگه

از شهر خودمونن و پیج شخصی هم هس😐

چرا این قدر حساسیت؟؟؟شاید پیجی مفیده چرا قلو نشه ؟؟؟جنبه های دیگه زندگی زوممتید برای پیشرفت اون تلا ...

پیج مفید رو کاری ندارم

پیج شخصی دخترها منظورمه که داخلش عکس از خودشونو زندگیشون میزارن و جنبه اموزشی نداره

چقد این پسرا فیلمن خداوکیلی چقد اخه😂😂بیخیال اسی ولش کن

خب اخه خیلی رو حرفش جدیه که میگم من روحمم خبر نداره اینا چطوری فالو شدن😐کلی هم قسم خورده

باور نکنم؟