دوستم عاشق ی نفر شده بود سالها پیش,,اصلا اهل دوستی و اینام نبود..حالا طرف اومده خواستگاریش,,خوشحالم براش,اما,,,خوشبحالش ب خواستش رسید,چرا من هرچی میخام خدا نمیدهT_T
خداروشکر,,,اما واقعا مث ی توپ کمباد امیدم کم شده,,بیشتر برا خواهرام خودم به جهنم:'(
ما اشکالمون اینجاست خدا وثتی میده یادمون میره وقتی یک چیزو نمیده به دلیلی که ما نمیدونیم میریزیم سرخدا که مگه من چی میخوام که نمیدی مگه چه کار کردم که نمیدی در نظر ندایم این آیا واقعا خوبه؟عاقبتش خیرره؟
کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.