دوستم عاشق ی نفر شده بود سالها پیش,,اصلا اهل دوستی و اینام نبود..حالا طرف اومده خواستگاریش,,خوشحالم براش,اما,,,خوشبحالش ب خواستش رسید,چرا من هرچی میخام خدا نمیدهT_T
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا خودش دیگه نمیتونه افسردگی داره خودمم همینطورم چون ناامید شدیم,آخه فقط یه مشکل نداریم تمام جهات زندگیمون سختی هست,,,همش میگم کاش کسی مث بهجت بود میرفتم پیشش
بخدا خودش دیگه نمیتونه افسردگی داره خودمم همینطورم چون ناامید شدیم,آخه فقط یه مشکل نداریم تمام جهات ...
حالا بزار بپرسم بهت میکم عزیزم راستی من یک خواسته ای داشتم امام جواد رو واسطه قراردادم گریههههههههه میکردم که فقط فلان مشاور جور شه یارو هیچی حالیش نبود مهشید حکمت اینکه هی نمیشد رو فهمیدم فقط اون موقع 100 هزار تومن ریختم دوور
کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.