2777
2789
شکست عشقی خوردی تا حالا ؟؟

اره من فک میکردم عشق و عشقم بود که اشتباه فک میکردم شایدم درست نمیدونم ولی نارو زد و رفت بدرک

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه...شاید ب خاطر اینکه تو کل فامیل هم سری ندارم همه یا خیلی بزرگترن یا خ کوچیکتر..

غیر فامیل هم نه ؟ به نظرم بعضی چیزا نعمتی هستن که ما فکرشم نمیکنیم بهش ! مثلا اینکه بگیم خدایا شکرت که قبلا درگیری عاطفی نداشتم که بعدا برام دردسر بشه 

نه انسانی دوست من است و نه انسانی دشمن من ، بلكه هر انسانی معلم من است.
اره من فک میکردم عشق و عشقم بود که اشتباه فک میکردم شایدم درست نمیدونم ولی نارو زد و رفت بدرک

متاهلی یا مجرد ؟

غیر فامیل هم نه ؟ به نظرم بعضی چیزا نعمتی هستن که ما فکرشم نمیکنیم بهش ! مثلا اینکه بگیم خدایا شکرت ...

اره واقعا خدایا خیلی خیلی شکرت چون تا حالا از این موارد نداشتم😍😍😍😍

غیر فامیل هم نه ؟ به نظرم بعضی چیزا نعمتی هستن که ما فکرشم نمیکنیم بهش ! مثلا اینکه بگیم خدایا شکرت ...

یجورایی خیلی بهم میگن پاستوریزه ام و مبادی اداب..در حدی ک ی بار گفتم سه چهار دقیقه دیر تر بریم سر کلاس رفیقام هنگ بودن😁😁😁

یادش میفتی ؟ یا اینکه تازگیا ببینیش ؟ یا اینکه تصور کنی شاید با اون باید ازدواج میکردی و اگه اونطور بود الان زندگیت فرق میکرد ....

یادش میفتی ؟ یا اینکه تازگیا ببینیش ؟ یا اینکه تصور کنی شاید با اون باید ازدواج میکردی و اگه اونطور ...

تو مهمونیای خانوادگی میبینمش..گاهی یاد اون روزا میفتم ولی خیلی کم و زود هم فراموش میکنم نمیدونم واقعا ولی خب مهم الانه که هم اون متاهل شد هم من  

تو مهمونیای خانوادگی میبینمش..گاهی یاد اون روزا میفتم ولی خیلی کم و زود هم فراموش میکنم نمیدونم واقع ...

من واقعا کلافه شدم ازین فکرا همش ناخودآگاه فکرم میره به اینکه یعنی با زنش خوشه یعنی من کار درستی کردم اگه باهم بودیم زندگیمون چجوری میشد و ازین فکرا همشم یهو بخودم میام میبینم رفتم تو بحر این فکرا بعد بخودم میگم ولش کن به زندگی الانت فکر کن ..

من واقعا کلافه شدم ازین فکرا همش ناخودآگاه فکرم میره به اینکه یعنی با زنش خوشه یعنی من کار درستی کرد ...

بیا خصوصی دوس داشتی با هم حرف بزنیم