mamanemordadi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 1735 عنوان بچه های خ پیروزی بیان 7310 بازدید | 26 پست سلامیه آزمایشگاه خوب و قیمت مناسب تو پیروزی بهم معرفی کنید. ممنون اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت میدهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری میکنند! 1397/07/12 | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanemordadi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 1735 تهران اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت میدهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری میکنند!
arshami عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 درمانگاه ابوالفضل همون نزدیکیاس ....مناسبه قیمتاش اگه دفترچه سلامت داشته باشی عالیه من خودم از ارگانای سپاهم همیشه اونجام میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم
mamanemordadi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 1735 آزمایشگاه آلبرت آزمایشگاه مهپور ممنون گلم. هم خوبه؟ هم قیمتش مناسبه؟ آخه هزینه درمانی این ماهمون بالارفتن براهمین. اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت میدهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری میکنند!
mamanemordadi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 1735 درمانگاه ابوالفضل همون نزدیکیاس ....مناسبه قیمتاش اگه دفترچه سلامت داشته باشی عالیه من خودم از ارگان ... آزادش خیلی بیشتره؟ اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت میدهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری میکنند!
۱۳۵۷۶۲ عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 3254 ممنون گلم. هم خوبه؟ هم قیمتش مناسبه؟ آخه هزینه درمانی این ماهمون بالارفتن براهمین. خوبه اما قیمتاش یکم عزیزم بالاست .درمانگاه امام حسن مجتبی توی خیابان شکوفه خیابان نورصالحی هم خوبه هم قیمتاش مناسبن
arshami عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 آزادش خیلی بیشتره؟ ن من از کامل کامل از انواع ویتامین و خون و .... ازاد شد ۱۷۰ ...من خوزستان آز کامل میگرفتم ۲۱۰ میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم
mamanemordadi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 1735 خوبه اما قیمتاش یکم عزیزم بالاست .درمانگاه امام حسن مجتبی توی خیابان شکوفه خیابان نورصالحی هم خوبه ه ... درمانگاه امام حسن مامانم گفتفقط:دقیقه واقعا؟ اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت میدهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری میکنند!
۱۳۵۷۶۲ عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 3254 درمانگاه امام حسن مامانم گفت فقط:دقیقه واقعا؟ بله خیلی دقیق من وخواهرم ومادرم خیلی اونجا واسه آزمایش رفتیم. هیچ مشکلی هم پیش نیومده
mamanemordadi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 1735 ازمايشگاه دقيق ميخواي فقط البرت. ممنونبله میدونم همیشه اونجا میرفتم. میگم اینماه بچه ها مریض شدندخودمم کیست وچندتاسونوو آز... اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت میدهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری میکنند!
mamanemordadi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 1735 درمانگاه ابوالفضل همون نزدیکیاس ....مناسبه قیمتاش اگه دفترچه سلامت داشته باشی عالیه من خودم از ارگان ... عزیزیپس همونجا وایسا بیام ببینمت😉😗 اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت میدهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری میکنند!
arshami عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 عزیزی پس همونجا وایسا بیام ببینمت😉😗 اتفاقا ۲۳میخوام بیام سونو بدم 😚😋😋😋 میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم
mamanemordadi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 1735 اتفاقا ۲۳میخوام بیام سونو بدم 😚😋😋😋 بارداری؟ اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت میدهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری میکنند!