2777
2789
عنوان

بچه های خ پیروزی بیان

7310 بازدید | 26 پست

سلام

یه آزمایشگاه خوب و قیمت مناسب تو پیروزی بهم معرفی کنید. 

ممنون

اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت می‌دهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری می‌کنند!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمانگاه ابوالفضل همون نزدیکیاس ....مناسبه قیمتاش اگه دفترچه سلامت داشته باشی عالیه من خودم از ارگانای سپاهم همیشه اونجام

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
آزمایشگاه آلبرت آزمایشگاه مهپور

ممنون گلم. هم خوبه؟ هم قیمتش مناسبه؟ 

آخه هزینه درمانی این ماهمون بالارفتن براهمین.

اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت می‌دهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری می‌کنند!
درمانگاه ابوالفضل همون نزدیکیاس ....مناسبه قیمتاش اگه دفترچه سلامت داشته باشی عالیه من خودم از ارگان ...

آزادش خیلی بیشتره؟ 

ممنون گلم. هم خوبه؟ هم قیمتش مناسبه؟  آخه هزینه درمانی این ماهمون بالارفتن براهمین.

خوبه اما قیمتاش یکم عزیزم بالاست .درمانگاه امام حسن مجتبی توی خیابان شکوفه خیابان نورصالحی هم خوبه هم قیمتاش مناسبن

آزادش خیلی بیشتره؟ 

ن من از کامل کامل از انواع ویتامین و خون و ....  ازاد شد ۱۷۰ ...من خوزستان آز کامل میگرفتم ۲۱۰

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
خوبه اما قیمتاش یکم عزیزم بالاست .درمانگاه امام حسن مجتبی توی خیابان شکوفه خیابان نورصالحی هم خوبه ه ...

درمانگاه امام حسن مامانم گفت

فقط:دقیقه واقعا؟ 

ازمايشگاه دقيق ميخواي فقط البرت. 

ممنون

بله میدونم همیشه اونجا میرفتم. 

میگم اینماه بچه ها مریض شدند

خودمم کیست وچندتاسونوو آز... 

درمانگاه ابوالفضل همون نزدیکیاس ....مناسبه قیمتاش اگه دفترچه سلامت داشته باشی عالیه من خودم از ارگان ...

عزیزی

پس همونجا وایسا بیام ببینمت😉😗

عزیزی پس همونجا وایسا بیام ببینمت😉😗

اتفاقا ۲۳میخوام بیام سونو بدم 😚😋😋😋

اتفاقا ۲۳میخوام بیام سونو بدم 😚😋😋😋

بارداری؟