2777
2789
خیلی بده ادم مریض میشه خداروشکر ترک کردم دعوا همونیس دیگه

دقیقا همش دعوامون میشه سر چک کردن

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤
واقعا نمیدونم چیکار کنم هزار بار چک کردم یواشکی و چیزی پیدا نکردم خدارو شکر ولی خوب چرا بدش میاد چرا ...

عزیزم ادمیزاده دیگه منم بدم میاد کسی گوشیمو چک کنه دوس پسر ندارم که

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه رفته بود با دوستاش پارک سرکوچه قلیون بکشن

مردتیکه اشغال معتاد طلاق بگیر ازش بابا راحت طلاق میگیری چون معتاده 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

چقدبده نذاره گوشیوچک کنی ها😒😒انقدبحث میکنیم امابازم من هجوم میبرم واسه گوشی اونم دیگه وقتی میادپیشم گوشیشومیذاره زیرصندلی..بنظرتون دلیلش چیه؟؟

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
چون خیلی زشته اینکار ...چون طرف فکر میکنه شما بهش شک داری ...بعدم یه چیز شخصیه ...

همین همش مشکلش اینه میگه تو بمن شک داری خودشم مال منو اصلا چک نمیکنه

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤
چقدبده نذاره گوشیوچک کنی ها😒😒انقدبحث میکنیم امابازم من هجوم میبرم واسه گوشی اونم دیگه وقتی میادپیش ...

خیلی بده ادم فکر سراغش میاد

حساسش نکن ..که بخواد بعدها چیزی ازت مخفی کنه هاا ...بعضی وقتا خود خانم ها یه کاری میکنن که مرد پنهون کار و دروغگو بشه ها ...

پسر ده سالمو چکار کنم داره میکشونش طرف خودش جوری که بچمو منو آدم حساب نمیکنه

طلاق بگیر همین ماها باعث میشیم مردای عوضی پررو شن 

پسر ده سالمو چکار کنم داره میکشونش طرف خودش جوری که بچمو منو آدم حساب نمیکنه

گلم اون معتاده فکر عیاشیشه بعدم دادگاه بچتو میده به شما چون اون معتاده از یه وکیل کمک بگیر بابای عتیقشو که نبینه سمتشم جذب نمیشه وای خواهر اعصابم خورد شد چی میکشی اخه بمیرم واسه دلت😭😭

رمزشو داری؟شب که خوابه یبار چک کن خیالت راحت بشه دیگه چک نکن