سارا۲۵۷۹ مدیر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 463 عنوان چک گوشی شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 73 پست بچه ها گوشی شوهرامونو چک کنیم یا نه من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤ 1397/07/11 | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارا۲۵۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 463 خیلی بده ادم مریض میشه خداروشکر ترک کردم دعوا همونیس دیگه دقیقا همش دعوامون میشه سر چک کردن من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤
liliasali عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 12534 واقعا نمیدونم چیکار کنم هزار بار چک کردم یواشکی و چیزی پیدا نکردم خدارو شکر ولی خوب چرا بدش میاد چرا ... عزیزم ادمیزاده دیگه منم بدم میاد کسی گوشیمو چک کنه دوس پسر ندارم که گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️
سارا۲۵۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 463 نه رفته بود با دوستاش پارک سرکوچه قلیون بکشن یا قران طلاق نگرفتی من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤
liliasali عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 12534 نه رفته بود با دوستاش پارک سرکوچه قلیون بکشن مردتیکه اشغال معتاد طلاق بگیر ازش بابا راحت طلاق میگیری چون معتاده گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️
هلن78_ عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 13892 دقیقا همش دعوامون میشه سر چک کردن ترک کن هم خودت روانی میشی هم اونو دیوانه میکنی بیخیال باش سرم اومده ک میگم ۹۹/۹/۹ 💖💖
toranjjjjjjjam عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 1779 چقدبده نذاره گوشیوچک کنی ها😒😒انقدبحث میکنیم امابازم من هجوم میبرم واسه گوشی اونم دیگه وقتی میادپیشم گوشیشومیذاره زیرصندلی..بنظرتون دلیلش چیه؟؟ میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
بارانیده عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 15965 یا قران طلاق نگرفتی نه پسرمو داره ازم دور میکنه تا عذابم بده
سارا۲۵۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 463 چون خیلی زشته اینکار ...چون طرف فکر میکنه شما بهش شک داری ...بعدم یه چیز شخصیه ... همین همش مشکلش اینه میگه تو بمن شک داری خودشم مال منو اصلا چک نمیکنه من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤
سارا۲۵۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 463 چقدبده نذاره گوشیوچک کنی ها😒😒انقدبحث میکنیم امابازم من هجوم میبرم واسه گوشی اونم دیگه وقتی میادپیش ... خیلی بده ادم فکر سراغش میاد من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤
بارانیده عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 15965 مردتیکه اشغال معتاد طلاق بگیر ازش بابا راحت طلاق میگیری چون معتاده پسر ده سالمو چکار کنم داره میکشونش طرف خودش جوری که بچمو منو آدم حساب نمیکنه
negarian عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 38618 همین همش مشکلش اینه میگه تو بمن شک داری خودشم مال منو اصلا چک نمیکنه حساسش نکن ..که بخواد بعدها چیزی ازت مخفی کنه هاا ...بعضی وقتا خود خانم ها یه کاری میکنن که مرد پنهون کار و دروغگو بشه ها ...
سارا۲۵۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 463 پسر ده سالمو چکار کنم داره میکشونش طرف خودش جوری که بچمو منو آدم حساب نمیکنه طلاق بگیر همین ماها باعث میشیم مردای عوضی پررو شن من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤
liliasali عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 12534 پسر ده سالمو چکار کنم داره میکشونش طرف خودش جوری که بچمو منو آدم حساب نمیکنه گلم اون معتاده فکر عیاشیشه بعدم دادگاه بچتو میده به شما چون اون معتاده از یه وکیل کمک بگیر بابای عتیقشو که نبینه سمتشم جذب نمیشه وای خواهر اعصابم خورد شد چی میکشی اخه بمیرم واسه دلت😭😭 گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️
toranjjjjjjjam عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 1779 خیلی بده ادم فکر سراغش میاد خیلی..همین فکراهم منبع خیلی دعواهان.. میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
liliasali عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 12534 همین همش مشکلش اینه میگه تو بمن شک داری خودشم مال منو اصلا چک نمیکنه رمزشو داری؟شب که خوابه یبار چک کن خیالت راحت بشه دیگه چک نکن گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️