2777
2789
حریم دارن زن و شوهر؟؟ ینی چی رو من نباید بدونم

حریم ندارن؟شاید دلش بخواد یه چیزی به خانوادش بگه شما ندونی..ممکنه یه شوخیایی با دوستاش کرده باشه درست نباشه ببینی..این نظر منه میتونه با نظر شما متفاوت باشه

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببینید دوستان حتی گوشیشم تو کیف منه میریم بیرون ولی خیلی بهش برمیخوره چک کنم منم بهمین خاطر حساس سدم والا اصلا سرش تو گوشی نیست

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤

من خیلی دوست دارم چک کنم امانامزدم بدش میادبراهمینم گوشیشوقایم میکنه...دیگه نمیدونم چیزی توش هست یانه کلابدش میادکه قایمش میکنه

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔

نه،بهتره به حریم همدیگه احترام بذاریم، اگر شک داریم با خودش مستقیم صحبت کنیم و دلایل شک رو هم واسشون توضیح بدیم

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
واقعا؟ شوهر من خبلی بدش میاد چک کنم ولی همش وله گوشیش اصلا هم کاری نداره بش اما ببینه من چک مبکنم دع ...

چون خیلی زشته اینکار ...چون طرف فکر میکنه شما بهش شک داری ...بعدم یه چیز شخصیه ...

واقعا نمیدونم چیکار کنم هزار بار چک کردم یواشکی و چیزی پیدا نکردم خدارو شکر ولی خوب چرا بدش میاد چرا حساسه

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤
ببینید دوستان حتی گوشیشم تو کیف منه میریم بیرون ولی خیلی بهش برمیخوره چک کنم منم بهمین خاطر حساس سدم ...

خب یکی دوبار چک کن اونم یواشکی وقتی حمومه 

که دلت اروم شه دیگه چک نکن 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩