2777
2789
رمزشو داری؟شب که خوابه یبار چک کن خیالت راحت بشه دیگه چک نکن

اره بابا دارم صد بار چک کردم 

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی..همین فکراهم منبع خیلی دعواهان..

ببین صدای اس میاد تا نبینم غذا هم نمیتونم بخورم بعد ک دیدم مث همیشه ضایع میشم

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤
اره بابا دارم صد بار چک کردم 

دیگه وقتی چیزی پیدا نمیکنی چیزی نداره دیگه خواهرم😂

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
ببین صدای اس میاد تا نبینم غذا هم نمیتونم بخورم بعد ک دیدم مث همیشه ضایع میشم

اوه چه بد...این عادته دیگه...

من فقط عادت دارم واتساپ وتلگراموپیاماشوهمون لحظه که میبینمش چک کنم بعددیگه میندازم یه گوشه

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
اوه چه بد...این عادته دیگه... من فقط عادت دارم واتساپ وتلگراموپیاماشوهمون لحظه که میبینمش چک کنم بع ...

ینی چی خوب منم هر لحظه صداش میاد بابد ی جوری ببینم یواشکی

ینی چی خوب منم هر لحظه صداش میاد بابد ی جوری ببینم یواشکی

نه منظورم اینه که عادت کردی حتماببینی امامن اینجورنیستم اگه پی ام اومدکاری ندارم که ازکیه 

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔

خب اون ک میدونه من حساسم چرا نمیزاره ببینم خیالم رلحت شه لج میکنه چرا ن اینکه نزاره ولی بعدش فازو قهرو دعوا

گلم دنبال درمان مشکل شک بیموردت باش چون نه به همینجا ختم میشه آخرم همه چیتو میپاشونه از هم،یه چیزی هست شخص که میگه من چه کاری بکننم یا نه مجرم شناخته میشم پس بزار حداقل انجام بدم،نکن اینکارو با خودت

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
گلم دنبال درمان مشکل شک بیموردت باش چون نه به همینجا ختم میشه آخرم همه چیتو میپاشونه از هم،یه چیزی ه ...

عزیزم با ی چک کردن گوشی اینقد مثلا بهش فشار بیاد؟

عزیزم با ی چک کردن گوشی اینقد مثلا بهش فشار بیاد؟

خودتو بزار جای شخص مقابلت ،که مثلا وقتی یه اس برات بیاد بگه بده حتماً ببینم،یا چند بار چک کنه خودت کلافه نمیشی،پیش خودت نمیگی این به من اعتماد نداره

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است