2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 37 پست

حداقل بتا براي بارداري بايد ١٠ باشه

شما خيلي زود ازمايش دادين

ازمايش بتا بود يا تيتراژ؟

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
حداقل بتا براي بارداري بايد ١٠ باشه شما خيلي زود ازمايش دادين ازمايش بتا بود يا تيتراژ؟

ازمایش بارداری خودم درخواست دادم صبح گفت مشکوکه برو عصر بیا.عصر هم رفتم گفت بتا ۵

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی منفی بود.اینقد استرس دارم که نگو.دفعه قبلی سه روز مونده ب پریودی بی بی و ازمایش مثبت شد ولی مت ...

متاسفم 😔😔😔

امیدوارم هرچه زودتر خدا نی نی سالم بده 

منم منتظرم مثل خودت 

متاسفم 😔😔😔 امیدوارم هرچه زودتر خدا نی نی سالم بده  منم منتظرم مثل خودت

انشالله به حق امام حسین خدا هم به من و شما و هم به تمام خانومایی که منتظر بچه هستن،بچه های سالم و صالح بده!و انشالله هر کی هم بارداره خدا بچشو براش نگه داره و به سلامتی دنیا بیان

چرا انقد عجله. من امشب ی فردا موعدمه اما حتی تست هم نزدم. این ماه متفورمین و لتروزول خوردم. همش حس میکتم پری میاد. دلم ی جوری میشه هی

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
چرا انقد عجله. من امشب ی فردا موعدمه اما حتی تست هم نزدم. این ماه متفورمین و لتروزول خوردم. همش حس م ...

وای مثل منی ..قراره سشنبه پری بشم اما امروز کمر درد پادرد حتی حس مکردم داره میاد دیگه

چرا انقد عجله. من امشب ی فردا موعدمه اما حتی تست هم نزدم. این ماه متفورمین و لتروزول خوردم. همش حس م ...

اینقد استرس دارم ک نگو!انشالله که حامله ای عزیزم

منم سشنبه قراره پری بشم .اول خدا بعد به بانوی دوعالم فاطمه زهرا متوسل شدم ان شاءالله جوابمو بده  ...

انشالله به حق فاطمه زهرا حامله ای و بچه تو سالم بغل بگیری

وای مثل منی ..قراره سشنبه پری بشم اما امروز کمر درد پادرد حتی حس مکردم داره میاد دیگه

منم همش کمر دردو پادرد بودم با خودم گفت صددرصد حاملم،ازمایش دادم بتام ۵ بود

یعنی ی هفته دیگه؟ 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد