2777
2789
عنوان

بارداری

264 بازدید | 37 پست

سلام دوستای گلم!من ۶ روز مونده به پریودی ازمایش خون دادم و بتام ۵ بود ایا امکان داره باردار باشم!؟قرص لتروزول و امپول hcgوقرص پروژسترون هم مصرف کردم.کسی بوده ازمایشش منفی بوده و اما بعد از چند روز مثبت شده باشه؟تورو خدا برام دعا کنین حامله باشم

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

🌹 اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌹

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=70701034]🌹 اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌹[/QUOTEانشالله به حق محمد و ال محمد هر کی منتظر نی نی هست خدا بهشون یه نی نی سالم و صالح بده.انشالله شما هم هر حاجتی داره خدا بهت بده.

[QUOTE=70701034]🌹 اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌹[/QUOTEانش ...

💚

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه

انقدر زود ازمايش ندين خون از دست ميره فقط 

باز بي بي چك اشكالي نداره چون ميدونم ادم عجله داره 

ان شاالله كه باشي ولي چند روز از موعدت گذشت اول بي بي چك بزن بعد مثبت شد برو از بده

خدايا مرسي ❤️
بتای ۵ خیلی پایینه گلم  چند روز دیگه بمون مجددا آز بده ایشالا که مامان آینده باشی😊

ممونم عزیزم.انشالله نینیتو سالم بگیری تو بغلت

بتای ۵ خیلی پایینه گلم  چند روز دیگه بمون مجددا آز بده ایشالا که مامان آینده باشی😊

انشالله.ممنونم عزیزم.انشالله به سلامتی نینیتو بغل کنی

انقدر زود ازمايش ندين خون از دست ميره فقط  باز بي بي چك اشكالي نداره چون ميدونم ادم عجله داره& ...

بی بی منفی بود.اینقد استرس دارم که نگو.دفعه قبلی سه روز مونده ب پریودی بی بی و ازمایش مثبت شد ولی متاسفانه سقط شد