سلام دوستای گلم!من ۶ روز مونده به پریودی ازمایش خون دادم و بتام ۵ بود ایا امکان داره باردار باشم!؟قرص لتروزول و امپول hcgوقرص پروژسترون هم مصرف کردم.کسی بوده ازمایشش منفی بوده و اما بعد از چند روز مثبت شده باشه؟تورو خدا برام دعا کنین حامله باشم
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
متاسفم 😔😔😔 امیدوارم هرچه زودتر خدا نی نی سالم بده منم منتظرم مثل خودت
انشالله به حق امام حسین خدا هم به من و شما و هم به تمام خانومایی که منتظر بچه هستن،بچه های سالم و صالح بده!و انشالله هر کی هم بارداره خدا بچشو براش نگه داره و به سلامتی دنیا بیان
چرا انقد عجله. من امشب ی فردا موعدمه اما حتی تست هم نزدم. این ماه متفورمین و لتروزول خوردم. همش حس میکتم پری میاد. دلم ی جوری میشه هی
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
وای مثل منی ..قراره سشنبه پری بشم اما امروز کمر درد پادرد حتی حس مکردم داره میاد دیگه
یعنی ی هفته دیگه؟
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد