من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خیلی بوده.مثلا تو خواستگارام یکیش میخواستم مثبت بدم دیگه دقیقه اخر نشد بعدا دلیل وحکمتش فهمیدم اصلا نمیدونستم با همچین ادمی زندگی کنم.
یا اینکه یکی دیگه از خواستگارام اصلا همون اول دلم باهاش نبود بی دلیل.دوبارهم اومدن ومنفی دادم.یکسال بعد ازدواج کرد صاحب یه پسر شد تازگیا وری بعد چند ماه برق گرفتش وفوت کرد.
بله برامن پیش امد پارسال همسرم ازمون استخدامی داد قبول نشد بعد ما در به در دنبال کار بودین چون از کارش بیکار شده بود بعد یه کاردون پایه ای پیدا شدو ما خیلی تاراحت ولی توکل به خدا کردیم وشوهرم رفت سر کار از طرفی وقت ازادی که داشت تونست بخون وخداروشکر همون شغل باعث شد همسرم حسابی برای ازمونی که خیلی براش مهم بود اماده بش چون سر کار وقتش ازاد بود خلاصه خدا خواست و شوهرم ازمونشو خیلی خوب داد و رتبه خیلی خوبی اورد والانم شغل خیلی خوبی گیرش امد همیشه میگیم واقعا حکمتی بود تو اون شغل
شااید خیلی اتفاق کوچیکی باشه ولی حکمت خدارو توش حس کردم خونمون یه جای دیگ بود خاستیم خونمون روبیاریم شهربابام اینا وپدرشوهرم اینا رفتیم یه خونه قولنامه کردیم برای اجاره ک صاحب خونه بعدازچن روز زنگ زد ک پشیمون شده منم بارداربودم و واقعاناراحت شدم چون خیلی دنبال خونه گشتیم تا اونو پیداکردیم و دوباره دنبال خونه گشتن و قیمتای سرسام آور برام سخت بود . خلاصه مامانم اینا یه خونه جفت خونه خودشون دارن ک مستاجر توش بود ک جور شد تو چن روز خونه رو خالی کرد و من در آرامش مطلقم ک خونم اومد جفت خانوادم