2777
2789
عنوان

حکمت خدا ........

3340 بازدید | 48 پست

سلام

ی سوال دارم؟

مسلما خیلی از شما در گذشته یک سری خواسته و 

حاجت از خدا داشتین، که برآورده نشده

حالا کیا بعد از گذشت زمان ، متوجه شدن ، که اون 

خواسته و آرزو به صلاحش نبوده؟

و به حکمت خدا پی بردن!

اگه براتون پیش اومده، لطفا بگین؟

ممنون میشم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من عزیزم سال پیش یه خواستگار اومد واسم بابام تایید نکرد اما من مصر بودم سنم میره بالا ازدواج کنم ۶ماه بعدش ازمون دادم دادگستری قبول شدم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...

از این اتفاقات خیلی برای من افتاده.

مثلا سال قبل به هر دری زدم که برم کلاس باورتون نمیشه اگر بگم چه کارهایی که نکردم اما نشد.درست یک هفته بعد معلوم شد چرا کارم درست نشد.

یا تو ازدواجم و........

الان میگم الحمدلله که اون لحظه درست نشد.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من پارسال میخواستم چشامو عمل کنم وقت گرفتم آماده بودم که فهمیدم بابام قلبش گرفته بردن بیمارستان بستری شد ،منم مجبور شدم عملو کنسل کنم سه هفته بعد بیماری کشنده فرزندم تشخیص داده شد و شب و روز گریه اگر چشامو عمل میکردم با این همه گریه از خشکی چشم کور میشدم . قلب بابام اگر چند روز دیرتر میگرفت....

من هرچي خواستم نداده

بعدش فهميدم كه اگر ميداد چقدر خوب بود

الانم از ته دلم ميخوام و نميده!

اينم ميدونم كه اگر بده زندگيم عوض ميشه

ولي خدا هم از من دل كنده

چيكار كنم به جز خدا پيش كي برم

هر بار دست خالي برم ميگردونه و من بازم ميرم سراغش

ولي اون دنيا ازش نميگذرم

من هرچي خواستم، نشده

دليلشو نميدونم

كلا هم ادم شر و بي عقلي نيستم كه خلاف عقل و منطق بخوام كه بشه توجيحش كرد

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.