2777
2789
وقتی قانون کشورته چه کاری از دست من بر میاد؟؟؟ وقتی نحوه و نوع طلاق ب این موضوع وابسته ست؟ وقتی تعلق ...

اول از همه كه قانون اي وجود نداره دوماً بخوره تو سرش اون مهريه  من جات بودم بجاش حق طلاق حضانت تحصيل و همه ي اين ها رو ميگرفتم 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش تو ایران همون قدر که برای بکارت زن اهمیت قائلن واسه مردا هم بودن .....

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
اول از همه كه قانون اي وجود نداره دوماً بخوره تو سرش اون مهريه  من جات بودم بجاش حق طلاق حضانت ...

قانون کاملا وجود داره راجب ب این زمینه. چون من اگه باکره نبودم قرار تمکین برام صادر میشد. میدونی ینی چی؟؟ ینی عین یه شی باید برمی گشتم خونه شوهرم و نیازهاشو برطرف میکردم و اگه برنمیگشتم میشدم ناشزه!!! ینی شوهر حق ازدواج مجدد بدون طلاق من داشت. حالا متوجه اهمیتش شدی‌....‌ 

قانون کاملا وجود داره راجب ب این زمینه. چون من اگه باکره نبودم قرار تمکین برام صادر میشد. میدونی ینی ...

من نشنيدم همچين قانوني رو راجب نشوز و اين ها هم شنيدم در صورتي اين مشكل ها پيش مياد كه زن با شوهرش رابطه نداشته باشه و شوهر بره شكايت كنه 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار 

من واسه عقدم گواهی نگرفتم اصلا توهین میدونم انجام اینکارو کسی که اومده خواستگاری یعنی اعتماد کامل داشته که اومده پس گرفتن گواهی معنی نداره

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
من نشنيدم همچين قانوني رو راجب نشوز و اين ها هم شنيدم در صورتي اين مشكل ها پيش مياد كه زن با شو ...

قوانین دوران عقد در صورتیکه باکره باشی متفاوته. وقتی باکره ای ناشزه به حساب نمیای. بخوای اسمش از شناسنامه ت حذف شه هم باید ببین اون سرجاشه یا نه!!!