2777
2789
دقیقا چون عروسی من ۸ ماه بعد عقدم بود و خانواده همسرم شهرستان همسرم میومد دتبالم ۱۵ روز اینا نکه مید ...

چقدر پرو هست مادره.خب تمومش کرده باشین تو نامزدی کار پسرش بوده دیگه.مادره رد داده فک کنم

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
اره بعضیاشون حق دارن بلا نسبت ماها بعضی دخترا خیلی خ ر ا ب ن پسره هم میخاد یه عمر باهاش زندگی کنه و ...

منکه تا قبل ازدواجم با کسی نبودم به چه دردم خورد این پاکی؟؟؟ گیر یه لاشی افتادم ک بعد عقد خیانت کرد!!! الانم با اینکه دخترم ولی اسم طلاق رو پیشونیم میمونه برای همیشه.... کاش منم دوران جوانیم عشق و حالم رو میکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا اتفاقا سربلندی دختره و خانوادشه

😑😑😑

معاینه ینی شک دارن شما نجیبی و درست تربیت شدی

(منظور از شما دختره نه شخص شما😄)

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
منکه تا قبل ازدواجم با کسی نبودم به چه دردم خورد این پاکی؟؟؟ گیر یه لاشی افتادم ک بعد عقد خیانت کرد! ...

اینجوری فک نکن که مهر طلاق بمونه روت این چه فکریه ❤❤

یکی ازدوستا منم طلاق گرفت دخترم بود الانم خیلی شادوشنگوله کسی هم نگاه بدی بهش نداره

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️
برای من قبول کرده خودش معاینه بشه اگه رسیدیم به ازدواج  چه توهینی طلا که پاکه چه منتش به خاکه ...

همین دیگه چون پاکه نباید فکر کنن ریگی تو کفششه

وقتی ناپاک باشی که بهت برنمیخوره

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
دقیقا چون عروسی من ۸ ماه بعد عقدم بود و خانواده همسرم شهرستان همسرم میومد دتبالم ۱۵ روز اینا نکه مید ...

چقد بی حیا به بقیه چه ربطی داره😐😐😐شوهرت به بقیه اون برگه رو نشون داده دیگه بد تر

اینجوری فک نکن که مهر طلاق بمونه روت این چه فکریه ❤❤ یکی ازدوستا منم طلاق گرفت دخترم بود الانم خیلی ...

وقتی برا مردم مهمه دوران مجردی با کسی نباشه و برای اثباتش کلی برگه و گواهی میخوان معلومه بعد طلاق حتی اگه دختر باشی بازم مثل قبل نیستی

وقتی برا مردم مهمه دوران مجردی با کسی نباشه و برای اثباتش کلی برگه و گواهی میخوان معلومه بعد طلاق حت ...

اینا دیگه خیلی وقیحانه ازت خواستن این چیزارو

بستگی به شعور ادمای اطرافت داره عزیزم که به نگاه طلاقی بهت نگاه نکنن

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️
واقعاً چرا اينقدر خرج اين موضوع ميخره ميكنيد 

وقتی قانون کشورته چه کاری از دست من بر میاد؟؟؟ وقتی نحوه و نوع طلاق ب این موضوع وابسته ست؟ وقتی تعلق گرفتن و نگرفتن مهریه وابسته به این موضوعه من باید چیکار کنم

اصلا چیزی به عنوان بکارت وجود نداره!بعدم مگه هنوز این چیزا مهمه؟

پست بالایی گفتم. قانون کشوره و نحوه و نوع طلاق ب این موضوع وابسته ست . مهریه و تمکین ب این موضوع وابستست. دادگاه و قاضی اینو ازت میخوان!!! خب من چیکار کنم