دقیقا چون عروسی من ۸ ماه بعد عقدم بود و خانواده همسرم شهرستان همسرم میومد دتبالم ۱۵ روز اینا نکه مید ...
چقدر پرو هست مادره.خب تمومش کرده باشین تو نامزدی کار پسرش بوده دیگه.مادره رد داده فک کنم
تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
اره بعضیاشون حق دارن بلا نسبت ماها بعضی دخترا خیلی خ ر ا ب ن پسره هم میخاد یه عمر باهاش زندگی کنه و ...
منکه تا قبل ازدواجم با کسی نبودم به چه دردم خورد این پاکی؟؟؟ گیر یه لاشی افتادم ک بعد عقد خیانت کرد!!! الانم با اینکه دخترم ولی اسم طلاق رو پیشونیم میمونه برای همیشه.... کاش منم دوران جوانیم عشق و حالم رو میکردم
وقتی قانون کشورته چه کاری از دست من بر میاد؟؟؟ وقتی نحوه و نوع طلاق ب این موضوع وابسته ست؟ وقتی تعلق گرفتن و نگرفتن مهریه وابسته به این موضوعه من باید چیکار کنم
اصلا چیزی به عنوان بکارت وجود نداره!بعدم مگه هنوز این چیزا مهمه؟
پست بالایی گفتم. قانون کشوره و نحوه و نوع طلاق ب این موضوع وابسته ست . مهریه و تمکین ب این موضوع وابستست. دادگاه و قاضی اینو ازت میخوان!!! خب من چیکار کنم