من بچه ام 21 روزشه. دو سه بار بالا آورده دیشب و امروز. گاهی صدای خرخر هم از بینی و گلوش میاد. انگار خیلی وقتها آب دهنش هم توی گلوش می پره یا شاید همون شیر هست میاد بالا و پایین.
نشانه های رفلاکس رو داره؟
سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
من دخترم یه ماهش بود فهمیدم ریفلاکس داره همه ی این علائمیم که گفتی داشت عزیزم
وای خدا به دادم برسه. 😥😔
سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من دخترم یه ماهش بود فهمیدم ریفلاکس داره همه ی این علائمیم که گفتی داشت عزیزم
خوب شد؟
دختر من ۳ ماهش بود فهمیدیم،درست شیر نمیخورد،یه بار شیر از بینیش اومد بیرون چند بارم کنار لبش،وقتی خواب بود بی قرار میشد،انگار چیزی توی گلوش بود،تک سرفه میزد!وقتی میذاشتم رو پام کمرشو حالت کمانی میکرد
آره اینا هست ولی تو رو خدا بخاطر ریفلاکس بچه رو شیرخشکی نکنین آخه معمولا دکترا شیر خشک تجویز میکنن منم دخترم این علائم رو داشت دکتر گفت شیرخشک بده اما من ندادم خودم تو تغذیه ام رعایت کردم الان دخترم یک سال و نیمه خدارو شکر مشکلی پیش نیومد خیلی خوشحالم که شیر مادر میخوره
آره اینا هست ولی تو رو خدا بخاطر ریفلاکس بچه رو شیرخشکی نکنین آخه معمولا دکترا شیر خشک تجویز میکنن م ...
من دخترم شیر درست نمی گیره. توی تاپیک های قبلی گفتم. مجبورم نصف شب ها بهش شیرخشک بدم
مشکلی نیست عزیزم استرس نگیر فقط موقع خواب سرشو باید بالا بزاری زیر سرش یه چیز باید بزاری بعدشوم حتما اروغشو بگیر دکترم بهت رانیتیدین میده که باید بهش بدی زود خوب میشه
من تازه مطمئن شدم پسر دو ماهم رفلاکس معده داره، خودم شک داشتم با توجه به بالا آوردن های زیادش در حجم و دفعات زیاد و به صورت شیر مایع البته شیر پنیری هم زیاد بالا میاره، دیگه بردیمش دکتر که واسش سونوگرافی نوشت و مطمئن شدیم رفلاکس داره، دکتر گفت اغلب شیرخواران رفلاکس رو دارن ولی بعضیا بیشتر که خود به خود خوب میشه و نیاز به درمان خاصی نداره، سونوگراف بهمون توضیح داد که دریچه ای هست بین معده و مری که باز مونده و ماهیچه ش ضعیفه که بتدریج با بزرگ شدن نوزاد اون دریچه بسته میشه و مانع از استفراغ میشه، نگران نباش
اووووف پسر من از بدو تولد داشت...با مکافات شیر میخورد البته از همون اول شیرخشکی بود...زیر سرشو باید بالا بگیری حتما بعد شیردهی ۲۰ دقیقا عمود بگیرش اگرم زیاد باشه حتما باید دارو بگیره...واسه من بجایی رسید که بعد ۵ ماهگی دیگه کلا شیر نخورد...خیلی سخته خییییلی
سلام من تازه مطمئن شدم پسر دو ماهم رفلاکس معده داره، خودم شک داشتم با توجه به بالا آوردن های زیادش ...
ممنون عزیزم شما کدوم شهر هستی؟
آره اینا هست ولی تو رو خدا بخاطر ریفلاکس بچه رو شیرخشکی نکنین آخه معمولا دکترا شیر خشک تجویز میکنن م ...
آره دقیقا دکتر برای پسر منم شیرخشک ببلاک تجویز کرد البته اون گفت بعد از شیر خودت هر بار پنج سی سی بهش بده چون سنگین و غلیظ و مانع استفراغ میشه و روی شیرخشکش هم نوشته مخصوص عدم بازگشت محتویات معده البته من یکی دو بار بیشتر بهش ندادم چون پسرم خیلی بدخوری میکرد حق هم داشت خیلی بدمزه ست