2777
2789
عنوان

محتکرای دلار بی خرد و بی مغز هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 57 پست
خدا لعنت کنه سو استفاده کنندگان رو   دیروز رفتم ژیلیت ۲۰۰۰ رو بهم دادن ۱۰۰۰۰ تومن ای دارم میسوز ...

وای دقیقا من همون ۲۵۰۰ رو دیروز ۹ خریدم .دوبسته گرفتم متاسفانه مصرفم زیاده.

دوستام بهم درخاست بدن لطفا۰کاربر۹۵ هستم همون چشم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خدا جواب اونایی ک نخریدنم بده کاش همه درک و شعور اینا رو داشتن فک میکنن هرکی نخریده پول نداشته

نه والا منم پول داشتم بیست تومن فقط چون ماشینم خراب بود یه رانا ثبت نام کردم همینم چون چاره ای نداشتم نوشتم خیلی هم تحمل کردم به تمام کمپینا پیوستم ولی شاید همین کارمم اشتباه بود

وای دقیقا من همون ۲۵۰۰ رو دیروز ۹ خریدم .دوبسته گرم متاسفانه مصرفم زیاده.

اره  خیلی زوره    ژیلتم گرون کردن     من چند روزه خط چشمم تموم شده جرات نمیکنم برم بخرم بس که این ملت ناجوانمردن 😏😏😏😏

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
اره  خیلی زوره    ژیلتم گرون کردن     کن چند روزه خط چشمم تموم شده جر ...

من یه مدت ضد افتاب نمیزنم سیاه شدم😂😂باور کن پول نداشتم بخرم کمی توش بود گذاشته بودم برا مهمونی یا جایی دوری برم.

دوستام بهم درخاست بدن لطفا۰کاربر۹۵ هستم همون چشم

هنوز خيليً هم پايين نيومده انصافا بايد پايينتر از اين هم بياد 

روزي كه دلار ١٠ شد خيليً بالا بود أما بردن تا ١٩ حالا اوردن رو ١٣ مردم خوشحالن آخه بازم خيليً بالاست بايد بشه ٧ تومن نه اين قيمتا 🙁

مردم و محتکران دلار و مواد غذایی و پوشک یا گران فروشها کیا هستن؟

خود ماییم همسرانمونه پدرانمون....مشکل اینه مردم مسلمونن مثلا ادعای خدا پیغمبریشون میشه اما به موقعش نه حلال  و حروم سرشون میشه نه فقیر و ندار.فقط خودشون سود کنند کافیه.من نمی دونم اینهمه دم از اسلام تو این مملکت زده شدد چرا نتیجه اش اینهمه نامسلمون شد.

کار به دولتمردها ندارم.

ما مردمم بدیم.

یه وقتهایی فکر میکنم چیزی که سرمون میاد حقمونه چون ما خودمون برای خودمون بخش زیادی از مسائل رو خلق کردیم

بانکها از مردم.9500 میخرن

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷