2777
2789
عنوان

محتکرای دلار بی خرد و بی مغز هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماجرای دلار پیچیده تر از این حرفاست .توی هر دوره ریاست جمهوری یه دوره گرون شدن دلار رو داریم اونم بخاطر تراز کردن بدهی های دولت هست.حالا اونایی که کارشون دلاره خوب می‌دونن می بخرن و کی بفروشند و هیچوقت ضرر نمیکنن اما این وسط مردم عام یا خریداران خانگی دلار ضرر میکنم چون وارد بازی نیستن و از بازی های اقتصادی بی خبر هستن. بیچاره این مردم.

اميدوارم كسانيكه شائع گروني ميندازن آنچنان بلايي سرشون بياد كه نفهمن از كجا خوردن 

واقعا براشون متاسفم نميفهمن كه گروني باعث ويراني همه و بچه هامون ميشه براي يه ذره سود گذرا چيكار مَي كنن 

شاید تو کوتاه مدت سود کنن ولی چون این دلار بی صاحب تو هررر چیز مملکت تآثیر میزاره و قیمتا نجومی میره بالا ، ضرر میکنن،همه ضرر میکنن

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

خدا لعنتشون کنه....... یه کلیپ دیدم 1 ساعت گریه کردم اقایی که امپول کودک سرطانیش رو که 1 تومن میخر ...

واقعااا

حالا تا میای میگی بابا هرکی دلار خریده خیانتکاره

میپرن ب آدم میگن نه خاسه سرمایشو خفظ کنه اصن بدبخت و بیچاره بوده میخاسه بدبخت تر از این نشه

بابا بخدا این طمعه!!!

بخدا اونایی ک وضعشون خوب نیس دلشون بزرگتره

دور و بر من هرکی خریده وضعش عالی بوده

چرا ی ذره ب اینایی ک مریض دارن فکر نمیکنید؟؟

🔴 بانك مركزي اعلام كرد؛

🔹سپرده گذاران ارزي سود سپرده را ماهانه و بصورت ارز دریافت می کنند

🔹با تضمين بانك مركزي، جذب سپرده هاي ارزي توسط بانك ها روند روبه رشدي را طي مي كند.

🔹با همكاري بانك ها، شعب شهر هاي مختلف براي جذب سپرده هاي ارزي مردم فعال شده است.

در این طرح برای سپرده‌های یورویی سالانه ٣ درصد، دلاری ٤ درصد و درهمی ۲ درصد سود پرداخت می‌شود. بانک مرکزی اصل و سود این سپرده‌ها را تضمین کرده است.

بانک‌ها دلار را ۹۵۰۰ تومان می‌خرند

امروز (چهارشنبه)، بررسی شعب ارزی بانک‌ها از این حکایت داشت که قیمتی که آنها حاضرند دلار را از مردم بخرند برای دلار از ۹۵۰۰ و یورو و از ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان آغاز شده است. این نرخ‌ها البته ثابت نیست و ممکن است در طول روز متغیر باشد.

خدا لعنت کنه سو استفاده کنندگان رو   دیروز رفتم ژیلیت ۲۰۰۰ رو بهم دادن ۱۰۰۰۰ تومن ای دارم میسوزم 🙄🙄🙄🙄اخه چرا خودمون ببه خودمون رحم نمیکنیم 

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
واقعااا حالا تا میای میگی بابا هرکی دلار خریده خیانتکاره میپرن ب آدم میگن نه خاسه سرمایشو خفظ کنه ...

پدرم نزدیک سیصد تومن تو حسابش بود هر چی بش گفتن  دلار یا طلا بخر گفت عمرااا

واقعااا حالا تا میای میگی بابا هرکی دلار خریده خیانتکاره میپرن ب آدم میگن نه خاسه سرمایشو خفظ کنه ...

بابا بخدا ادم با نون خالی خودشو زنده نگه میداره

به فکر بیمارای بد بخت باشیم....بخدا گناهه

خالم قرص بیماریش رو 300 میخرید دیروز با هزار مکافات 2500 گیر اوردن واسه 20روزشو.

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
پدرم نزدیک سیصد تومن تو حسابش بود هر چی بش گفتن  دلار یا طلا بخر گفت عمرااا

خدا جواب اونایی ک نخریدنم بده

کاش همه درک و شعور اینا رو داشتن

فک میکنن هرکی نخریده پول نداشته