خواب دیدم مراسم تشییع هست اما نمیدونم برای خالمه یا مادر ولی دیدم تو خواب دارم تو سرم میزنم و میگم مادرم مادرم....توی کوچه مامانم اینا بود ی عالمه مردم جمع شده بودن... دیدم از سر کوچه ی سری نیزه ک روی نیزه کلاه خود جنگی هست اویزونه بعد ی عالمه دارن میان همه برای همین مراسم بود.. بعد انقد گریه میکردم و میگفتم مادرم مادرم... تعبیرش چیه؟
گلم ایا تازه از مادرت جدا شدی مثلا ازدواج کرده باشی و رفته باشی سر خونه و زندگی خودت
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من 9 ماه عروسی کردم دیشب خونه مامانم بودم... هروز میبینم مامانم و هروز نشه ی روز در میون میبینمش
خب عزیزم همین دیگه شما هنوز به مادرت وابستگی داری این خواب بهت نشون داده که کم کم داره اون وابستگی اولیه ات کم میشه خواب مرگ تو خواب شما یعنی مستقل شدن
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊