2777
2789

بخواید یه کاریو حتما کامل و درست و سر وقت انجام بدید کی تصمیم گیری میکنید دربارش؟ مثلا برا سه ماه دیگه یه روز خاص کاری دارید که خیلی براتون مهم و تاثیرگذاره. از امروز متوجه شدید اون تاریخو. چیکار میکنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ك مدت زمان زيادي بايد وقت بذارم

الان بعد ماه صفر ي مهموني فوق العاده لاكچري دعوتيم

از الان تو مزونام دربدر ي لباس شيك حالا بعدظهر عكس لباسامو ميذارم ببينيد

بي خيال دنيا و قانوناااااش  

من میشینم استراحت میکنم نیم ساعت اخر هول هولکی سروتهشو هم میارم.... خیلی هم بده توصیه میکنم مثل من نباشید   

گره افتاده به کارم   واسم صلوات میفرستید لطفا.                                خدایا مرسی که منو لایق مامان شدن دونستی شُکر
سه ماه دیگه !! نوچ من واسه 3 ماه بعدم برنامه ریزی نمیکنم مگه اینکه بخوام برم عروسی از یه سال قبلش می ...

خب اینم مثل یه عروسی مهمه. فقط باید براش اماده باشید. ادم دق میکنه تا سه ماه تموم شه😣😣😣😣😣

من ك مدت زمان زيادي بايد وقت بذارم الان بعد ماه صفر ي مهموني فوق العاده لاكچري دعوتيم از الان تو م ...

همین خوب بودن و تک بودن و نمونه بودن برام مهمه. شمام پس میگید از الان به فکر باشیم

من هميشه دقيقه نودم...خودمم حرص ميخورما ولي عادتمه،همسرمم برعكسه منه و همش با هم مشكل داريم سر اين م ...

من برعکس شوهرمم. یادمه اون شبا امتحان تا صب بیدار میموند. من ۹ شب خواب بودم. چون اون درساشو حال نمیکرد تو طول ترم بخونه