2777
2789
اونم عاشقت بود ?

فکر میکردم عاشقم بوده ولی هرچی گفتم پات وای میسم تا شرایط مالیت جور بشه ازدواج کنیم گفت من فعلا قصد ازدواج ندارم رفاقت عشقه.دیگی هیچی مامانش هم مخالف بود منم گفتم با یکی ازدواج کنم که منو بخ.ان اگرچه مادر شوهر فعلیم هم میگه من تورو نمی‌خواستم.

قبل آشنایی با همسرم به یک پسره سوسول خیلی علاقه مند شده بودم و وابستش شده بودم که تو اوج علاقه ولم ک ...

من ده سال عاشقش بودم یک طرفه اون خبر نداشت خدارسوندش تو روزهایی که دیگه خوانوادم میگفت باید ازدواج کنی وسنت داره میره بالا خدا خهودش اوردش بهش رسیدم وای لذتی که داشت والان داره باهیچی قابل مقایسه نیست حتی با مادرشدنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید اون قضیه خواستگاری الکی بوده خواسته جلب توجه کنه

نه واقعی بوده و چون روزشم تعیین کرده بودن مجبور بود صوری برن اما با پدرش هماهنگ بود ک مراسم پایان خوبی نداشته باشه

ميدونستم ک مامانش با ازدواج با من مخالفه و میدونستم کار مامانشه.حتی مامانه رفته بود حلقه خریده بود

اما به من ک رسید نخرید و به پسرش گفت خودت برو بخر.

البته الان 5 ساله ک میگذره،و من مادر شوهر خیلی باهم خوبیم.

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  
ولی عقد که  میکنن من خودم تو مجردیام تو محرم وصفر کلی خواستگار میومد  ولی عقد خودم ماه رم ...

ماه رمضون با محرم فرق داره. البته محرم هم ممکنه عروسی کنن ولی حرمت نگه میدارن جشن نمیگیرن. ولی رمضون مشکلی نیست مخصوصا پانزدهم که تولد امام حسن هست

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
فکر میکردم عاشقم بوده ولی هرچی گفتم پات وای میسم تا شرایط مالیت جور بشه ازدواج کنیم گفت من فعلا قصد ...

جهنم ک نمیخواسته...والا قرار نیست اون بخواد.مهم شوهرته

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
گناه داشت بی رحم بودی

چه گناهی فامیل نزدیکم بود همه کاری براش کردم وسطاش خیانت کرد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌با محبت خدافظی کردم. فتم تا مزاحمت نباشم بعدش اوندختره ازدواج کرد و تنها شد اومد سراغم دوباره باهاش بودم یکسال و عاشقش .ولی وقتی ازش خواستم جدی تر جلو بریم و حالا که همه می‌دونن بیا عقد کنیم منتظر میشم کمک میکنم شرایطت جور بشه گفت زوده قصد ندارم رفاقت عشقه منم می‌دانستم به حرف مامانشه و اون مخالفه. فتم سراغ زندگیم با کسی که فقط به حرف خودم باشه و برام عاشقی کنه پشتم وایسه. 

الان با مادرشوهرت جور هستی با این حرفی که بهت زده؟

آره آدم با گذشتی ام دلم براشون میسوزه. برا خودش داره از فامیلش نتیجه رک بودن و اخلاق بدشو میبینه دیگه نیازی به جنگ و دعوای من نیست.

چه گناهی فامیل نزدیکم بود همه کاری براش کردم وسطاش خیانت کرد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌با محبت خدافظی کردم. فتم تا م ...

اهان اخه نگفتی فامیله 

اگر کسی یکی رو بخواد تا پای جون میره والله من با اینکه یک طرفه بود بهترین خواستگارامو رد میکردم چون اصلا دلم کسی غیر از همسر فعلیمو نمیخواست 

آره آدم با گذشتی ام دلم براشون میسوزه. برا خودش داره از فامیلش نتیجه رک بودن و اخلاق بدشو میبینه دیگ ...

منم خیلی باگذشتم کلا فقط زندگیم برام مهمه دیگه خودمو درگیر چیزایی که حالمو بد کنه نمیکنم اما خیلی حساسم خیلی زیاد 

چیزی که میخوام بگم ربطی به موضوع تایپک نداره 

من به عشق ومحبت خیلی اهمیت میدم وپای بندم وخیلی احساساتیم اونقدر به شوهرم میچسبم انگار میخواد فرار کنه خصوصا وقتی خونس دست خودمم نیست بخدا همس بوسش میکنم سیر نمیشم ماساز میدم هرچقدر بخواد کلا دورش میگردم بعضی وقتا خسته هم میشم گاهی هم بخاطر این رفتارم ازش عذرخواهی میکنم اما خب میگه خیلی هم خوبه من خوشحال میشم ولی بعضی وقتا از خودم بدم میاد میگم نکنه مزاحمش میشم