2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم هع دروغ نگو امروز محرمه و فردا هم همینطور

تازه بعد از محرم صفر میاد که عمرا کسی عروسی کنه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بذار اینجور جوابتو بدم

دوس پسر من ک همسر فعلیمه، یه سال با من بود بعد میره واسه سه سال غیبش میزنه البته میگه ما بدرد هم نمیخوریم و بای منم ک خدای غرور گفتم بسلامت

بماند اوایل ک رفت چقدر اذیت شدم، اما دقیق چند وقت قبل اینکه برگرده گفتن مامانش رفته براش خواستگاری و اونم نه نگفته ورفتن ازمایشم دادن

موقعی ک این خبر به گوشم رسید خیلی با طرف آروم برخورد کردم و گفتم خوب مبارکش باشه.

که دقیقا بعد از چند روز بهم زنگ میزنه ک غلط کردمو میخوام بیام خواستگاریت ( اینجاست ک بعد 3 سال پیداش میشه)

منم گفتم نعععع

خلاصه گریه و اشک و التماس وزاری تا خواستگاری اون دختره رو بهم میزنن و میان واسه من

دیگ بقیش بماند.طولانی میشه خیلی 😀

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  
میگم هع دروغ نگو امروز محرمه و فردا هم همینطور    تازه بعد از محرم صفر میاد که عمرا کسی ...

ولی عقد که  میکنن من خودم تو مجردیام تو محرم وصفر کلی خواستگار میومد 

ولی عقد خودم ماه رمضون بود کلی بزن وبکوب اونم تو تالار همه اون روز روزشون روخوردن گذاشتن گردن ما    

قبل آشنایی با همسرم به یک پسره سوسول خیلی علاقه مند شده بودم و وابستش شده بودم که تو اوج علاقه ولم کرد و با دختری دیگه دست تو دست دیدمش خیلی حالم بد شد شبانه روز گریه میکردم از درسام افتاده بودم از خواب و خوراک افتاده بودم تا اینکه بعد یک سال با همسرم آشنا شدم و الان با خودم میگم اون پسره عوضی لیاقت منو نداشت و الان خیلی خوشحالم که با اون نموندم عزیزم ولش کن فراموشش کن نیمه گمشدت میاد و اون عشق واقعیت میشه و به حال این روزها میخندی اون لیاقت تو رو نداشته عزیزم وگرنه برای داشتنت تلاش میکرد به فکر آینده باش گلم زندگی ادمه داره