من آپارتمانم کوچیکه و پنجره هاش طوری هستن که نمیشه زیاد باز کرد چون کامل از روبرو دیده میشه من هر روز جارو میکشم دیروز یدونه سوسک دیدم میترسم آخه گاهی هم بو بیاد با اینکه دستشویی رو هم هر روز میشورم وسواس گرفتم چیکار کنم تو خونه اصلا سوسک نباشه دیشب نتونستم بخوابم خودشم شوهرم دید گفت جارو نکشیدی امروز گفتم چرا هر روز میکشم
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
برو از این ادوات کشاورزیا بگو سم قوی میخام ما خریدیم سفید بود با اب رقیق کردیم بوش بد بود فروشنده گفت قویه واس آدم بخوره یه وقت جیگرشو پاره میکنه یه وقت جا بجا نشه بخورینا ریختیم تو راه آبا شیرو پشتش وا کردیم کولرم زدیم بوش زیاد بود الان دیگه نیستن خداروشکر سوسک که نبود هیولا بودن
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
من از سوسک نمیترسم ولی همسرم خیلی میترسه و برای همین توخونه رو همیشه سم میریزه ولی خود من هم سرویس بهداشتی هارو با سیف آبی که مال کاشی و سرامیک میشورم که هم ضدعفونی بشه و هم کثیفی چیزی نباشه که بخواد سوسک بیاد