2821
2789
عنوان

تمیزی

240 بازدید | 12 پست

من آپارتمانم کوچیکه و پنجره هاش طوری هستن که نمیشه زیاد باز کرد چون کامل از روبرو دیده میشه من هر روز جارو میکشم دیروز یدونه سوسک دیدم میترسم آخه گاهی هم بو بیاد با اینکه دستشویی رو هم هر روز میشورم وسواس گرفتم چیکار کنم تو خونه اصلا سوسک نباشه دیشب نتونستم بخوابم خودشم شوهرم دید گفت جارو نکشیدی امروز گفتم چرا هر روز میکشم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوسک ریزه؟ تو آشپز خونه هم داری؟ 

نه جانم از اون سیاه ها بود تو پذیرایی دیدم یدونه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

ربطی به جارو زدن نداره سم پاشی لازمه. یه کرمی هست بخر .یا چند دوره سم پاشی کن

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
اسپری کامن بزن خیلی خوبه

مرسی فدات زیر موکت ها رو بزنم که نیان 

ربطی به جارو زدن نداره سم پاشی لازمه. یه کرمی هست بخر .یا چند دوره سم پاشی کن

فدات حتما میگیرم از داروخانه بخرم

تو راه آبا سم بریز حتما تو دستشویی حموم کفشورا 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
تو راه آبا سم بریز حتما تو دستشویی حموم کفشورا 

فدات چه سمی از کجا بگیرم

فدات چه سمی از کجا بگیرم

برو از این ادوات کشاورزیا بگو سم قوی میخام ما خریدیم سفید بود با اب رقیق کردیم بوش بد بود فروشنده گفت قویه واس آدم بخوره یه وقت جیگرشو پاره میکنه یه وقت جا بجا نشه بخورینا ریختیم تو راه آبا شیرو پشتش وا کردیم کولرم زدیم بوش زیاد بود الان دیگه نیستن خداروشکر سوسک که نبود هیولا بودن 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

من از سوسک نمیترسم ولی همسرم خیلی میترسه و برای همین توخونه رو همیشه سم میریزه ولی خود من هم سرویس بهداشتی هارو با سیف آبی که مال کاشی و سرامیک میشورم که هم ضدعفونی بشه و هم کثیفی چیزی نباشه که بخواد سوسک بیاد

نترس، من اینجام!