2777
2789
عنوان

کمکم کنید

144 بازدید | 21 پست

الان ۳ ماهه باردارم دارم.ویار خیلی بدی هم به بو غذا دارم.چند روزه مادر شوهرم گیر داده میخواد با دختراشو پسراش شام بیان.هرچی من میگم حالم بده.انگار نه انگار.خودشونو امشب شام مهمون کردن.شما میگید من امشب چه برخوردی داشته باشم باهاشون ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی دیگه ،،وقتی دارن میان غذا ازبیرون سفارش بده بیان بخورن وبرن

نه ماه انتظار،، یک عمرنگرانی!!! حس آزاددخترانه رابه مهرمادری دادن بزرگترین ایثاریک زن است😊😇😍

خیلی خوب برخورد کن مهمون نواز باش دنیا دوروزه عزیزم بگو به همسرت یا از بیرون غذا بیاره یا اینکه یکم تحمل کن و خودت بپز فقط یه مدل با ماست یا سالاد بزار به خودت فشار نیار

برو ي گوشه بشين خودتو بزن ب كمردردو بي خالي

ب شوهرت هم بگو نميتونم غذا درست كنم يا بخره يا كادرش درست كنه

ب مادرشوهرت كاش ميگفتي مامان من شرايطغذا درست كردن ندارم بياين خودتون درست كنيد

بي احترامي نكن اما با سياست رفتار كن

از بیرون غذا بگیر بریز تو ظرف اگه نفهمیدن ب روی خودت نیار اگه فهمیدن هم بگو شرایطش رو نداشتم شرمنده خواستم دور هم باشیم

خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪

هیچی یه چیز خیلی ساده درست کن.اصلا خودتو خسته نکن. بعذم اومدن به شوهرت بکو حواسش باشه تو نمیتونی کاری بکنس خودش پذیرایی کنه بزار ببینن بفهمن حالت خوش نیست.چقدر ببخشیدبعضیا بیشعورنا

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
ب شوهرت بگو از بیرون غذا بگیره یا دعوتشون کنین بیرون

دقیقا  اینجوری میبینن شوهرت پایس دیگه اینکارا نمیکنن جوش هزینم نزن برو کباب بگیر یا نع اصلا خورش بخر برنجو بپز ارزون تا چشمشونم دراد میبیی شوهرت پایت نیس خودتو به عق زدن حتی الکی واضافه تر بزن بعد مجبورش کن بره خورش بخره اینجوری شوهرت دفعه بعد خودش بهشون میگه  نیایین 

زمین گرده 
خیلی خوب برخورد کن مهمون نواز باش دنیا دوروزه عزیزم بگو به همسرت یا از بیرون غذا بیاره یا اینکه یکم ...

عزیزم انگار شما بچه نداری وبارداری رو تجربه نکردی اوایل بارداری وکلن دوران بارداری واسه بعضیا خیلی سخت میگذره خیلیییی گفتنش به زبون آسونه...هورمونها کن فیکون میشن بدن میریزه به هم دست خود آدم نیست وحتی بعضی اوقات یه غذا پختنه ساده میشه سخت ترین کار دنیا واسه آدم...من تجربه دوتا بارداری دارم😳😥

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤