الان ۳ ماهه باردارم دارم.ویار خیلی بدی هم به بو غذا دارم.چند روزه مادر شوهرم گیر داده میخواد با دختراشو پسراش شام بیان.هرچی من میگم حالم بده.انگار نه انگار.خودشونو امشب شام مهمون کردن.شما میگید من امشب چه برخوردی داشته باشم باهاشون ؟
خیلی خوب برخورد کن مهمون نواز باش دنیا دوروزه عزیزم بگو به همسرت یا از بیرون غذا بیاره یا اینکه یکم تحمل کن و خودت بپز فقط یه مدل با ماست یا سالاد بزار به خودت فشار نیار
خیلی خوب برخورد کن مهمون نواز باش دنیا دوروزه عزیزم بگو به همسرت یا از بیرون غذا بیاره یا اینکه یکم ...
عزیزم انگار شما بچه نداری وبارداری رو تجربه نکردی اوایل بارداری وکلن دوران بارداری واسه بعضیا خیلی سخت میگذره خیلیییی گفتنش به زبون آسونه...هورمونها کن فیکون میشن بدن میریزه به هم دست خود آدم نیست وحتی بعضی اوقات یه غذا پختنه ساده میشه سخت ترین کار دنیا واسه آدم...من تجربه دوتا بارداری دارم😳😥
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤