2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 21 پست

رفتارخوب

غذا ازبیرون وبگو حالم خوب نیس معذرت میخوام خودم نپختم به بوحساسم حالم بدمیشه 

دیگه حساب کاردستش میاد

همم بخاطراینکه پسرش غذا ازبیرون گرفته حرص میخوره دیگه میشنه سرجاش

میفهمم چی میگی براخودمم پیش اومده 

هیچی یه چیز خیلی ساده درست کن.اصلا خودتو خسته نکن. بعذم اومدن به شوهرت بکو حواسش باشه تو نمیتونی کار ...

دقیقا یه خانواده خود خواهن.وقتی خواهرشوهرنخواهرشوهر هام باردار بودن هیچ کس از خانواده خودشون یا شوهرشون رنگ خونشان رو به چشم ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای ویار خیلی بده من به بوی مرغ وقت پختن حالم بد میشد شدید تا خوده 9ماه .

به خودت فشار نیار اولا به شوهرت بگو حتمااا بیاد کمکت.اگه شرایط مالی داری غذا از بیرون بگیر اگه نه حتمااا یکی بگو بیاد کمکت.اصلا فشار نیار به خودت حتی وقت پذیرایی و شستن. تنها فشار به خودت نیار اگه خدای نکرده چیزیت بشه به روی خودشون نمیارن

برو ي گوشه بشين خودتو بزن ب كمردردو بي خالي ب شوهرت هم بگو نميتونم غذا درست كنم يا بخره يا كادرش در ...

خیلی راحت مادر شوهرم گفت زحمت نیافت یه چیز ساده درس کن.من نمیدوم غذای ساده آخه یعنی چی.خیار و گوجه و پنیر یعنی 

عزیزم انگار شما بچه نداری وبارداری رو تجربه نکردی اوایل بارداری وکلن دوران بارداری واسه بعضیا خیلی س ...

من برا دوتامون که میخوام غذا درس کنم انگارعذاب دنیاست

من برا دوتامون که میخوام غذا درس کنم انگارعذاب دنیاست

حواست به خودت باشه تو این یک مورد رودربایستی رو بزار کنار ...زن باردار حتی مهمونی هم اگه ببینه اذیت میشه مثلن اونجا نتونه استراحت کنه یا دراز بکشه هم نباید بره دیگه میزبان  بودن که جای خود داره...خدای نکرده چیزیت بشه هیشکی به روی خودش هم نمیاره...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
خیلی راحت مادر شوهرم گفت زحمت نیافت یه چیز ساده درس کن.من نمیدوم غذای ساده آخه یعنی چی.خیار و گوجه و ...

لابد أملت كتلت منظورش بود

سخت نگير برنج بشور ي كته بزار با مرغ اگه ميتوني اگه ن شوهرت كباب بگيره با ماست خودتو بزن ب كمردرد بزار خودشون بشورن و جمع كنن