الان ۳ ماهه باردارم دارم.ویار خیلی بدی هم به بو غذا دارم.چند روزه مادر شوهرم گیر داده میخواد با دختراشو پسراش شام بیان.هرچی من میگم حالم بده.انگار نه انگار.خودشونو امشب شام مهمون کردن.شما میگید من امشب چه برخوردی داشته باشم باهاشون ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وااااای ویار خیلی بده من به بوی مرغ وقت پختن حالم بد میشد شدید تا خوده 9ماه .
به خودت فشار نیار اولا به شوهرت بگو حتمااا بیاد کمکت.اگه شرایط مالی داری غذا از بیرون بگیر اگه نه حتمااا یکی بگو بیاد کمکت.اصلا فشار نیار به خودت حتی وقت پذیرایی و شستن. تنها فشار به خودت نیار اگه خدای نکرده چیزیت بشه به روی خودشون نمیارن
من برا دوتامون که میخوام غذا درس کنم انگارعذاب دنیاست
حواست به خودت باشه تو این یک مورد رودربایستی رو بزار کنار ...زن باردار حتی مهمونی هم اگه ببینه اذیت میشه مثلن اونجا نتونه استراحت کنه یا دراز بکشه هم نباید بره دیگه میزبان بودن که جای خود داره...خدای نکرده چیزیت بشه هیشکی به روی خودش هم نمیاره...
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤