2777
2789
عنوان

خونریزی

126 بازدید | 6 پست

سلام دوستان, من 50 روز پیش سزارین شدم و هنوز خونریزی دارم. خونریزی مثل روز دوم سوم پریود.میخاستم ببینم زمان نرمال قطع خونریزی میدونید چه زمانی هست؟بنظرتون مجدد برم دکترم رو ببینم؟ شش هفتگی هم به دیدن دکترم رفتم ولی هم اون چیزی نپرسید هم من یادم رفت بپرسم :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه ماه پیش سزارین شدم الان لکه ای و خیلی کم دارم،اما سزارین اولم خونریزی شدید داشتم که رفتم دکتر گفت هورمونها به هم خورده و تا ۶ ماه پریود بودم،حتما برو دکتر وگرنه دیواره رحمت خیلی نازک میشه خطرناکه

سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
من یه ماه پیش سزارین شدم الان لکه ای و خیلی کم دارم،اما سزارین اولم خونریزی شدید داشتم که رفتم دکتر ...

وای خواهر اون که شیش ماه خونریزی داشتی چجوری قطع شد،،منم بعده چله درگیرم هنوز،،هی میاد یه هفته پاک میشه دوباره چهار پنج روز میاد،،خستم کرده،،خسته

رفتم دکتر بهم گفت دیواره ی رحم نازک شده،،دارو داد،،هیچی به هیچی