2777
2789
عنوان

دیدنیهای رشت؟!

289 بازدید | 9 پست

بچه ها من خودم کرجم قراره برا اولین بار بریم رشت و اطرافش ولی هیچ جارو نمیشناسم میشه جاهای سرسبز و دیدنیشو معرفی کنید؟!

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

خود شهر رشت خیلی قشنگه.اما به مسافرا توصیه میکنم حتما فومن برن قلعه رودخان.شفت امامزاده ابراهیم.یه امام زادس وسط کوه البته پیشرفته اس.اطرافش پر از بازار و فروشگاههای سنتی قشنگه.دیگه انزلی برین از اسکله و منطقه دیدن کنید.لاهیجان هم هم برید.

خود شهر رشت خیلی قشنگه.اما به مسافرا توصیه میکنم حتما فومن برن قلعه رودخان.شفت امامزاده ابراهیم.یه ا ...

مرسی عزیزم😍😙ماسال و گیسوم چطوره؟

من فقط اسماشونو شنیدم😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سقالکسار

قلعه رودخان

شفت

انزلی

من اینجاهارو رفتم . بی نظیره 

انشاءالله بهتون خوش بگذره

خدایا هر لحظه تو را شکر  ممنونم بابت هدیه قشنگت    دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون
سقالکسار قلعه رودخان شفت انزلی من اینجاهارو رفتم . بی نظیره  انشاءالله بهتون خوش بگذره

💙💙

جاده دیلمانش بینظیره،ساقلسکار،امام زاده ابراهیم عالیه،دریای حاجی بکنده هم بروگلم

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن

سقالکسار حتما برید خیلی قشنگه 

قلعه رودخان و ماسوله هم حتما برید من خیلی این دوجا رو دوس دارم

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
جاده دیلمانش بینظیره،ساقلسکار،امام زاده ابراهیم عالیه،دریای حاجی بکنده هم بروگلم

💋💙

سقالکسار حتما برید خیلی قشنگه  قلعه رودخان و ماسوله هم حتما برید من خیلی این دوجا رو دوس دارم

حتما...😉💙