2777
2789
عنوان

میگما کی تا حالا شوهرشو زده😐😁

| مشاهده متن کامل بحث + 25122 بازدید | 500 پست
واقعا فک میکنید عشق چقد تاثیر داره؟ چون تجربش نکردید فک میکنید خیلی چیز مهمیه ولی واقعا نیست. اگه خا ...

آدمی شب ک میخواد بخوابه باید ی سری دروغا ب خودش بگه تا زندگی رو بشه تحمل کرد. منم همینا رو ب خودم میگم. 

نمیدونم شایدم آدمی همیشه چیزی رو میخواد ک نداره. 

ممنون، انشاءالله ک شما هم زندگیتون بیوفته رو غلطک

من ناجورم میزنم  یه دفعه  شَتَرق 😑 دستم هرزه کلاً، بدم میاد از این رفتارم

عاشق شَتَرق گفتنت شدم  

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدمی شب ک میخواد بخوابه باید ی سری دروغا ب خودش بگه تا زندگی رو بشه تحمل کرد. منم همینا رو ب خودم می ...

چرا تلاش نمیکنی دوسش داشته باشی؟؟؟؟

سخت نیستا.خیلیارو دیدم تلاش کردن  عاشق نشدن ولی دوست داشتن بینشون اومده

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

روم به دیوار🙈🙈🙈همیشه روی دستاش رد چنگ و دندونام هست رد یکی خوب نشده یکی دیگه جایگزین میشه 😁😁😁ازخیر لگد زدنم دیگه گذشتم دوبار انگشت پام شکست از بس سفت بود لعنتی😖😖

روم به دیوار گلاب به روتون دوبارم دستم در رفت خورد تو گوشش دیگه وسط دعوا نمیشد کنترلش کنم 😁😁😁

میشه برای سبز شدن دامن من یه صلوات بفرستین 🙏(باردار نیستم) تیکر رسیدن به ارزوهامه😍
عکس پروفایلت چیه میشه بزرگشو بذاری

دختری با موی بافته بلند که پشتش به بیننده هست با یه تاج تقلبی روی سرش(یه جورایی مثل منه)

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

من عصبی بشم باکمبربندمی زنم😑ولی وقتی کمربندرومی گیره به علط کردن می افتم۰😃

نی نی سایت جدیدبراتون پیداکردم که کنارتبادل آرزوهای مادی ومعنوی تون روثبت می کنیدوشرکت های بزرگ اسپانسرآرزوهای شایسته میشن لینک درتاپیک آخرم😍
من موهاشو کشیدم  گازش گرفتم  توصورتشم اروم البته زدم البته هنو ازدواج نکردیم و زیر یک سقف ...

فک کنم اگه برید زیر یه سقف دیگه هرروز زیر مشت و لگد باشه      

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
خاك ب سرم پس حرمت ها چي من شوهرم حتي ميگه بحثم نكنيم ك حرمتي بشكنه و سبك بشيم  اونوقت شوهرات ...

اتفاقا این دعواها هم قشنگه...دیگه مث مهمون که نیستن زنوشوهر ...عب نداره پیش هم سبک شن...باز دوباره آشتی تر میشن تازه...

من رشته ی محبت تو پاره میکنم،شاید گره خورد به تو نزدیک تر شوم....

کاش تورو از روز اول مث امروز میشناختم😔

الان دارم فکر میکنم زین پس باید تو تقویم یه روز "نه به خشونت علیه مردان" هم بذارن        

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
والا من و همسرم واقعا با هم دعوا نمیکنیم. نمیدونم چرا دعوامون نمیاد ... همش هر جا داره بحث درست میش ...

ببخشید عزیزم،یه سوال برام پیش اومد ،اتاقاتون جداس؟

کاش تورو از روز اول مث امروز میشناختم😔