یکی از دوستام خیلی ادم ارومی بود از وقتی ازدواج کرد شوهرش عصبیش کرد میگفت موقع دعوا ک خیلی شدید میشه یه چند بار حمله کردم بهش و چنگش انداختم که خون اومده.
روم به دیوار🙈🙈🙈همیشه روی دستاش رد چنگ و دندونام هست رد یکی خوب نشده یکی دیگه جایگزین میشه 😁😁😁ازخیر لگد زدنم دیگه گذشتم دوبار انگشت پام شکست از بس سفت بود لعنتی😖😖
روم به دیوار گلاب به روتون دوبارم دستم در رفت خورد تو گوشش دیگه وسط دعوا نمیشد کنترلش کنم 😁😁😁
میشه برای سبز شدن دامن من یه صلوات بفرستین 🙏(باردار نیستم) تیکر رسیدن به ارزوهامه😍
دختری با موی بافته بلند که پشتش به بیننده هست با یه تاج تقلبی روی سرش(یه جورایی مثل منه)
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
من موهاشو کشیدم گازش گرفتم توصورتشم اروم البته زدم البته هنو ازدواج نکردیم و زیر یک سقف ...
فک کنم اگه برید زیر یه سقف دیگه هرروز زیر مشت و لگد باشه
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
الان دارم فکر میکنم زین پس باید تو تقویم یه روز "نه به خشونت علیه مردان" هم بذارن
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️