2777
2789
عنوان

میگما کی تا حالا شوهرشو زده😐😁

| مشاهده متن کامل بحث + 25122 بازدید | 500 پست
شوهرتون ی جوری شده یا شما یجو ی شدی و مثل قبلتون نیستی؟

نمیدونم فقط اینو میدونم تعداد بحث و دعواهامون بیشتر از دوستیمونه ....من چن وقت دیگ میشه ۲۰سالم شوهرم ۳۰شهریور شد ۲۹سال

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

اوایل عروسیمون بحثمون شد زد توی گوشم برگشتم زدم توی گوشش   گفتم زنی نیستم بخوام کتک بخورم . کاری نکن بهت ثابت کنم  تا الان که دیگه نه اون زده نه من  

چند وقت پیش دوباه بحثمون شد گفت کاری نکن بزنم زیر گوشت منم گفتم کاری نکن همچین بزنمت که با گریه برگردی بغل مامانت  

همون لحظه بحث بدون درد و خونریزی خاتمه یافت   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم فقط اینو میدونم تعداد بحث و دعواهامون بیشتر از دوستیمونه ....من چن وقت دیگ میشه ۲۰سالم شوهرم ...

والا ب همه مشاور رفتن و اون هم زیاد رفتن و مشاورهای مختلف رفتن رو توصیه میکنم

ما هم همینیم تقریبا من 69 هستم اون 74

والا ب همه مشاور رفتن و اون هم زیاد رفتن و مشاورهای مختلف رفتن رو توصیه میکنم ما هم همینیم تقریبا م ...

همینکه وجدان داریدو نمیذارید زندگی همسرتونو بچتون بهم بریزه خیلی با ارزشه

نمیدونم فقط اینو میدونم تعداد بحث و دعواهامون بیشتر از دوستیمونه ....من چن وقت دیگ میشه ۲۰سالم شوهرم ...

عزیزم اینجوری پیش بری اذیت میشی مخصوصا اینکه شما وارد  دهه ای میشی که پر از شر و شور و هیجانه و شوهرتون داره وارد دهه ای میشه که طالب ثبات و ارامش و سکونه

واقعا باید همدیگه رو درک کنید. شما هر دو هیچ تقصیری ندارید ..یعنی بخودتون هیچ ایرادی نگیرید که چرا همش بحث دارین..این طبیعت فکری و روحی و جسمیتون هست که بخاطر بودن توی دوتا برهه ی مختلف زندگی دارید از  خودتون بروز میدید .  به عدم تفاهم و لج و لجبازی و نخواستن و دوست داشتن ربطش ندید..فقط کافیه همو درک کنید

شاید از یمرد توقع انچنان نره که بتونه خودشو با شما وفق بده ولی گلم بخاطر زندگیت هم که شده ذهن و فکرتو ببر سمتی که بتونی همسرتو راضی نگه داری.نمیگم قربانی رابطه با همسرت باش ولی بعنوان نگه دارنده ی بنیان یخانواده بعنوان چهار ستون یه خانه بعنوان مادر اینده... قدرت اینو بدست بیار که زندگیتو برای همیشه کنار مردی که میتونه برات یهمسر خوب باشه حفظ کنی

طرز فکر خانمها اینه ک همه مردا مشکل دارن و همه مشکلات از آقایون هست😅

نه برادر من همه که اینجوری فکر نمیکنن.بدون اغراق بگم واقعا طرز فکرتون واسه حفظ زندگیتون قابل ستایشه کمتر مردی اینروزا میره مشاوره که خودشو قربانی کنه که همسر و فرزندش قربانی نشن. امیدوارم زندگیتون در جهتی پیش بره که برضایت کامل کنار خانوادتون برسین 

همممم،والا سنی نداشتیم جفتمون. نمیدونستم بعضیا چیزا خیلی مهمه، نمیدونستم باید با کسی ازدواج کنی ک وق ...

واقعا فک میکنید عشق چقد تاثیر داره؟ چون تجربش نکردید فک میکنید خیلی چیز مهمیه ولی واقعا نیست. اگه خانومتون خوبه، اگه مشکل خاصی ندارید، به این مسئله فک نکنید. 

منو همسرم عاشق هم بودیم و جه‌ها که برای رسیدن به هم نکشیدیم. ولی روحیاتمون زیاد با هم سازگار نیست و روز به روز داریم از هم دورتر میشیم. 

خدا فرزندتون رو براتون حفظ کنه و محبت شما و خانومتون رو بیشتر کنه