2777
2789
آها پس خوبه به همینم راضی ایم چه کنیم دیگه

اره والا چكار كنيم مرگو بهمون نشون به تب راضيم 😂😂 🙌🙌🙌

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یکی از دوستای بدبخت من برای اینکه پول برا رهن خونه داشته باشه ۷تومنی که داشت دلار۱۸تومن خرید که اگه گرون شد پشت در خونه مردم نمونه الان که سقوط کرد دلار خیلی براش ناراحتم.بیچاره ارزش این پول کم خییییلی کمتر شد

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

یورو تنها واحد پولیه معاملات نخواهد بود اتفاقا یوان هم هست و چندتای دیگه

پس هنوز دلار واحد پول بین المللی هست، چون هنوز ارز واحدی رو معلوم نکردن. چون ما تحریم دلار شدیم مجبوریم از یورو یا یوان یا روپیه استفاده کنیم 🤔

یعنی چین صادراتش به امریکا رو به یورو انجام میده نه دلار؟  یا ما فقط با یورو جنس میخریم و میفرو ...

بین چین و آمریکا که فعلا اختلاف افتاد ولی چین با خیلی از کشورها و نه تنها ایران دلار رو حذف کرده و از واحد پولی مورد نظر طرفین استفاده کرده،،، 

سقوط دلار یه جورایی منجر به سقوط و شکستن سروری آمریکا میشه و کشورها مدت کوتاهیه که رفتن به این سمت و نه فقط ایران،،، که قبلش چین روسیه و چند کشور بزرگ دیگه حذف دلار رو شروع کردند

جالبه بی بی سی اون وقت که دلار همینجوری میرفت بالا مدام گزارش میرفت و زیرنویس و‌‌.... از دیشب تا الا ...

اینا همیشه بدبختی مردم ایرانو تو بوغ میکنن عزیزم امیدوارم اقتصادمون رونق بگیره

یکی از دوستای بدبخت من برای اینکه پول برا رهن خونه داشته باشه ۷تومنی که داشت دلار۱۸تومن خرید که اگه ...

ما ایرانیها ازتاریخ درس عبرت نمیگیریم.سال ۹۰_۹۱ مگه طلانبود؟چقدگرون بودبعدیهوارزون شد؟

بچه ها بنطرتون بگم بفروشه؟امشب کلی گریه گرد و پرسید بنظرت چیکار کنیم؟منم گفتم نمیدونم ترسیدم بگم بفروشه یهو گرون تر بشه.(خییییلی دستش تنگه.منم شرایطشو ندارم بهش کمک مالی کنم*

دلم میسوزه برا این بدبخت که کل داری خودش وشوهرش این۷تومن بود آخه پول پیش این خونه ای الان توشه از بس اجاره هاشون عقب افتاده رفته برا اجاره  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز