2777
2789
بین چین و آمریکا که فعلا اختلاف افتاد ولی چین با خیلی از کشورها و نه تنها ایران دلار رو حذف کرده و ا ...

کشورهایی مثل چین نمیتونن با دلار با ما معامله کنن و در واقعیت هیچ کشوری نمیتونه با ما معامله دلاری انجام بده، چون مارو‌ امریکا تحریم کرده و هر کشوری هم به ما دلار بده تحریم میشه. اونا هم مجبورن ارز دیگه ای رو جایگزین کنن. حالا معامله بشه با ما ارز مورد استفادش مهم نیست. 

دلم میسوزه برا این بدبخت که کل داری خودش وشوهرش این۷تومن بود آخه پول پیش این خونه ای الان توشه از بس ...

باور کنین اگه داشتم ازش ۱۸تومن میخریدم  

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها من ۵۰ میلیون بدهی دارم میخاسم طلابفروشم‌ بدم

بنظرتون طلا چطور میشه تا یکماهه آتی؟؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
بچه ها بنطرتون بگم بفروشه؟امشب کلی گریه گرد و پرسید بنظرت چیکار کنیم؟منم گفتم نمیدونم ترسیدم بگم بفر ...

نفروشه بعدا میره بالا شدید

ادمــارو از روی ظــاهــرقــضــاوتــ نــکــنــیــد❌✖مـــشــکــل ایــنــجــاســتــ کــه‍ نــصــفــ ایــنــای کـه‍ خــدا رو قــبــول‌ دارن... خــداقــبــولــشــون نــداره... ✔🙄😏
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز