2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه دوستامون دارن میگن حذف میشه دلار!😥

مگه دوستان حسن بهشون گفته میخایم اینکارو کنیم؟خو اوناهم ی چیزی شنیدن دیگه کلا معلوم نیس چی ب چیه

ادمــارو از روی ظــاهــرقــضــاوتــ نــکــنــیــد❌✖مـــشــکــل ایــنــجــاســتــ کــه‍ نــصــفــ ایــنــای کـه‍ خــدا رو قــبــول‌ دارن... خــداقــبــولــشــون نــداره... ✔🙄😏
واقعا اینجوری فکر میکنی؟بیچاره ها هیچ پشتوانه مالی ندارن

قرار نیست چون پول ندارن گناه هم نداشته باشن

کسی که اینکار رو کرده نشسته دعا کرده واسه بالا تر رفتن دلار و بدبختی کشور و مردمش

بدبختی کسایی که مریض وهرن و باید هر روز دارو رو گرون تر بخرن

چه فرقی میکنه 7 میلیون یا 7 میلیارد

کار غلط...غلطه

میتونست بذاره بانک حداقل یه سودی میگرفت

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

دوستای گلم من شنیدم این واسه اینه که مردم ارزای تو دستشونو چنج کنن تا مرز ۴۰تومن میره بالا اتفاقا کسی تو این شرایط بخره به نفعشه

دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته  🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین  

اون عکس پیرمرده بود که گفتن هیشکی دلاراشو نمیخرید سکته کرده بود اصلا مال ایران نبود مربوط به یه موضوع دیگه بود تو خارج از کشور

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
اینا همیشه بدبختی مردم ایرانو تو بوغ میکنن عزیزم امیدوارم اقتصادمون رونق بگیره

دقیقا من تا حالا ندیدم یه چیز خوب راجع به ایران بگن کلا ما که راضی نیستیم از شرایط اونا هم از بدبختی ماها لذت میبرن

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
دقیقا من تا حالا ندیدم یه چیز خوب راجع به ایران بگن کلا ما که راضی نیستیم از شرایط اونا هم از بدبختی ...

آره. اونام دوست ما نیستن.بدتر لذت میبرن

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز