2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 11036 بازدید | 302 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه واقعا چیز خاصی ندیدم ازش...در مورد این قضیه چیزی بهش نگفتم هنوز...نمیدونم چیکار باید بکنم

ببین پس بهش فکر نکن اگه باهم خوبین اصلا دلیلی نمیبینم که بخواد همچين کاری بکنه اونم تو محل کار. اتفاقا باهاش مث سابق باش تو خونه به خودت برسو نذار همش فک کنه بهش شک داری اونوقت یبار میبینی بهت میگه پس تو ازدواج اولتم تو شکاک بودی که طرف بهت خیانت کرد( حالا هر چی هم که در جریان باشه گاهی وسط دعوا حرفایی زده میشه که هیچوقت از یاد آدم نمیره) پس نذار به جایی برسه که این حرفارو بهت بزنه. در عین حال که باهاش خوبی حواستم جمع باشه که چیکار میکنه اونم نه جوري که بفهمه.  مثلا گوشیشو چک نکن یا هی ازش سوال جواب نپرس....  

باور کن اینقدر ادمای مریضی هستن که چون خودشون خیانت دیدن از شوهرشون میخوان زهرشونو به زندگی یکی دیگه بزنن. اون خانم هم اگه دوباره بهت چیزی گفت بگو من تا حالا چیزی از شوهرم ندیدم و تا خودم نبینم بخاطر حرف کسی زندگیمو خراب نمیکنم. اینکه بهت گفته من اگه جات بودم جدا میشدم واقعا مشکوکه.  بعضیا حتی به یکی علاقه دارن میرن زندگیشو خراب میکنن. بعیدم نیست از همسر شما خوشش میاد یا به شما حسادت میکنه. 

ببین پس بهش فکر نکن اگه باهم خوبین اصلا دلیلی نمیبینم که بخواد همچين کاری بکنه اونم تو محل کار. اتفا ...

این خانوم اوایل خیلی با شوهرش خیلی به محل کار هنسرم میومد اون اوایل که شوهرش تازه میخواست با همسرم کار کنه...و اینکه شماره همسرم رو هم نمیدونم چطور داشت و مرتب امار شوهرش رو میگرفت تا حدی که من عصبانی میشدم و سر این قضیه با همسرم بر خورد کردم...حسم بهش از اول خوب نبود...اما خوب میگم چون خودم نسبت به اون شب حس خوبی نداشتم وقتی این حرف رو هم شنیدم واقعا جای شکی واسم نموند...مرسی عزیزم از راهنماییت...امیدوارم بتونم ولی اینقدر عصبانیم هی بهش دارم تیکه میندازم خودم هم ناراحت میشم...میدونم یا باید رک باهاش حرف بزنم یا کلا فراموش کنم...الان وسط این دوتا گیر کردم 😔😞

این خانوم اوایل خیلی با شوهرش خیلی به محل کار هنسرم میومد اون اوایل که شوهرش تازه میخواست با همسرم ک ...

پس شک نکن یه کاسه ای زیر.... این زنه مشکوکه خیلی. آدم با یبار شک زندگیشو خراب نمیکنه یک درصد شاید شوهرت راست بگه اونوقت تا آخر فک میکنه نسبت بهش بی اعتمادی.  کسی هم که اهل این کارا باشه مطمئن باش بازم از این کارا میکنه که بخوای مچشو بگیری. امیدوارم که همچين چیزی نباشه و اون زنه از حسادتو...  دروغ گفته باشه. 

بچه ها کسی هست

الان این زنه بهم اس ام اس داده که اینا پول رو ریختن ولی اون سه تا زنا نیومدن نه اومدن نه اینارو راه دادن میگه الان تازه فهمیدم...میشه به نظرتون؟

فکر کنم از بس به شوهرم تیکه انداختم فهمیده به اینا گفته اونا هم قضیه رو جمعش کردن...نمیدونم شاید فکر مسخره ای باشه

بچه ها کسی هست الان این زنه بهم اس ام اس داده که اینا پول رو ریختن ولی اون سه تا زنا نیومدن نه اومد ...

نه عزيزم دیگه کاملا مطمئن شدم زنه مشکل داره یه برگ انداخته که تو و شوهرتو بندازه به جون هم بعد گفته آخرش میگم فلااااان که نیومدنو....  که من مقصر دعواشون نباشم. تو بهش پیام بده بگو عزیزم من این حرف شمارو همون روز فراموش کردم چون اصلا بهش شک ندارمو تا الانم چیزی ازش ندیدم. 

مگه میشه پولو بدن بعد نیان؟ یا شوهرت بگه نیاین؟ یا اونا الکی پولو بگيرن؟ زنه داره مسخره بازی در میاره وسط زندگی شما. فقط باید کمی صبر کنی تا خودت چیزی ببینی نه یکی دیگه.

بعد این خانم چرا همش شبا مباد سراغ تو خودشم مشکل داره ها.  

ببین چون ازدواج دومته شما باید پخته تر عمل کنی. اصلا عجله نکن و شوهرت و زیر نظر بگیر. میدونم الان عص ...

عاقل به تو میگن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بنظرم به شوهرت رک و راست بگو که بهت تلفن شده ازش توضیح بخواه با توجه به گذشتت و مورد همسر قبلیت ازش ...

درسته باشکایت موافقم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم