2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 11036 بازدید | 302 پست
زود قضاوت نکن خونسرد باش . بهتره با شوهرت صحبت کنی 

وای شماها چ خونسردین😕😕میگ خودش دیده ب حساب ی زن پول ریخته بعدم ک زن همکارش اینجوری گفته من ک ب شخصه فشارم افتاد😣😣

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه تومن؟ 😳😳  جنیفر لوپز آورده بودن؟  یه کم مشکوک نیس به نظرت؟

ما چه میدونم شاید نرخشون بالا باشه 😅😅

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

بچه داری یانه؟خواهرم هر کاری میخایی بکنی فقط عاقلانه انجام بده خدا همچین آدمای خیانتکاری رو از رو زمین برداره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

دفتر و س ک س اخه؟گروپ زدن شیش نفره؟ شاخکاتو فعال کن ولی یه حسی بهم میگه زنه و شوهرش میخوان زیراب شوهرتو بزنن نقشست 

جنیفر اوردن بقول دوستمون سه تومن؟😐

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
سه میلیون زیاد نیست برای یه شب . چه جوری حساب کردن 

۳تازن بودن😐😐

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم